Σοβαρό πλήγμα για τον σύνδεσμο γουνοποιών Καστοριάς η ταυτόχρονη ανακοίνωση δημοπρασίας με την ημερομηνία της έκθεσης γούνας στην Καστοριά - OlaDeka

Σοβαρό πλήγμα για τον σύνδεσμο γουνοποιών Καστοριάς η ταυτόχρονη ανακοίνωση δημοπρασίας με την ημερομηνία της έκθεσης γούνας στην Καστοριά

Η American Legend είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια, όπως και η SAGA. H American Legend είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της Έκθεσης του Προφήτη Ηλία, ενώ η ποιότητα blackglama είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες στον κόσμο και με μεγάλη ζήτηση στη Ρωσική αγορά. Η απόφαση τους για να συνενωθούν αλλάζει πολλά στον κλάδο της Γούνας, καθώς δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο δημοπρατήριο. Βάση της συμφωνίας η δημοπρασία θα γίνει στην έδρα της SAGA αντί στο Seattle, ενώ με την κίνηση αυτή θα ωφεληθούν ιδιαίτερα οι ‘Έλληνες γουναράδες καθώς τα προϊόντα θα κυκλοφορούν ως ενδοκοινοτικά.

Η ημερομηνία της πρώτης κοινής δημοπρασίας ορίσθηκε το διάστημα 4 με 21 Μαρτίου (πώληση 11 – 21 Μαρτίου ) ενώ η δεύτερη τέλη Μαίου και αρχές Ιουνίου ( επιθεώρηση από 26 Μαϊου, πώληση 1 – 11 Ιουν.)

Η ανακοίνωση διεξαγωγής Δημοπρασίας σε ημερομηνίες που είχε ανακοινώσει ο Προφήτης Ηλίας ειναι μεγάλο πλήγμα προς τον Σύνδεσμο. Φαίνεται ότι δεν υπολογίζουν την Έκθεση του Προφήτη Ηλία, καθώς είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που σε ημερομηνία έκθεση που έχει ανακοινωθεί, μπαίνει δημοπρασία.

Η απήχηση της Έκθεσης φαίνεται ότι είναι πολύ μικρή και μη υπολογίσιμη στους ειδικούς της Γούνας. Γιατί δεν έβαλαν δημοπρασία όταν διεξάγονται οι άλλες Εκθέσεις?

Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο και το πλήγμα ανεπανόρθωτο. Επιτέλους να υπάρξει σοβαρότητα στο εσωτερικό της διοίκησης και επιτέλους να ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο Δ.Σ οι οποίοι απλά σε όλα είναι YES MΑN…….

alphafm.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria