ΑΓΣ Καστοριάς: Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον Πασχάλη Δημητρίου - OlaDeka

ΑΓΣ Καστοριάς: Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον Πασχάλη Δημητρίου

ΑΓΣ Καστοριάς: Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον Πασχάλη Δημητρίου
Ευχάριστα ήταν τα μαντάτα στο “στρατόπεδο” της Καστοριάς, όσον αφορά την έκδοση των δελτίων ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Το θέμα έχει λυθεί και με συντονισμένες κινήσεις οι επιτελείς των “ερυθροκίτρινων” έχουν στα

χέρια τους αυτή τη στιγμή τα δελτία. Αναφερόμαστε φυσικά στα δελτία, του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, Δημήτρη Τσαμασλίδη, Κυριάκου Σολομωνίδη και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος, Ανδρέα Σουμέλα.

Ο Πασχάλης Δημητρίου έτσι έχει ευχάριστο “πονοκέφαλο” ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα παρατάξει στα Γρεβενά κόντρα στον Πυρσό στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ενώ όσον αφορά την 18άδα που θα πάρει μαζί του ακόμα δεν έχει κατασταλλάξει, πάντως η ενδεκάδα αναμένεται να έχει μερικές διαφοροποιήσεις από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Δόξα Κρανούλας.
Αντίθετα η μπλε κάρτα του Σκοπιανού, Κόστα Ποπζαβίροφ δεν έχει έρθει ακόμα και ευελπιστούν οι ιθύνοντες το Σάββατο να καταφθάσει για να μπει ύστερα στην αποστολή, καθώς ο το τεχνικό τιμ στηρίζει πολλά στην εμπειρία που διαθέτει και μπορεί κάλλιστα να κάνει την διαφορά στα χαφ, ο οποίος πάντως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει και στις προπονήσεις καθημερινά.
Εκτός παραμένει ο Βούλγαρος τερματοφύλακας, Στέφαν Στόιτσεφ που βρίσκεται στην πατρίδα του και ακολουθεί ειδική αγωγή από τον προσωπικό του γιατρό.
Παράλληλα προέκυψε έντονο ενδιαφέρον από φιλάθλους των “καναρινιών” για το ματς με τον Πυρσό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μερίδα των φιλάθλων θα βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο των Γρεβενών για να εμψυχώσει την “αρμάδα” του Πασχάλη Δημητρίου.
Ακόμα ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν η διοίκηση ναυλώσει λεωφορείο, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των φιλάθλων που θέλουν να ακολουθήσουν την αποστολή, κάποιοι πάντως θα ταξιδέψουν με τα Ι.Χ. πάντα με το τελευταίο ρεπορτάζ που έχουμε πραγματοποιήσει.
Παναγιώτης Βρουσουκίδης
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria