Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων - OlaDeka

Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων
Συγχαρητήρια επιστολή προς τους Καστοριανούς μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ :
Η πληροφορία από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως της επιτυχίας σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας με χαροποίησε και με

συγκίνησε τα μέγιστα.

Γι’ αυτό σπεύδω ως πνευματικός πατέρας, φίλος και αδελφός σας, να σας απευθύνω θερμότατες και εγκάρδιες ευχές, τόσο σε σας προσωπικά, όσο και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας. Άλλωστε, είμαστε μία οικογένεια και όταν χαίρεται ένα μέλος συγχαίρουν όλα τα υπόλοιπα μέλη.
Μαζί με τα συγχαρητήριά μου δεχθείτε και τις ταπεινές ευχές μου να έχετε υγεία, που είναι το ανώτατο αγαθό πάνω στη γη, καθώς και το φωτισμό του Θεού στη ζωή σας. Χωρίς το φωτισμό του Θεού και την παρουσία Του, καμμία επιτυχία δεν έχει προκοπή. Η ζωή μας, όταν θεμελιώνεται πάνω στην πέτρα που ονομάζεται Χριστός, αποκτά μία ξεχωριστή σημασία.
Σας ασπάζομαι στο όνομα του Κυρίου μας, σας συγχαίρω και σας εύχομαι να απολαύσετε τέτοιες χαρές σαν αυτή πολλές φορές στη ζωή σας.
Με το πλήρωμα της αγάπης μου
Ο   Ε Π Ι Σ Κ Ο Π Ο Σ   Σ Α Σ
Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria