Πολυάριθμη, ενθουσιώδης και εντυπωσιακή η πρώτη παρουσία του ΠΡΩΤΕΑ, έπειτα από πολλά χρόνια, σε επίσημους αγώνες! - OlaDeka

Πολυάριθμη, ενθουσιώδης και εντυπωσιακή η πρώτη παρουσία του ΠΡΩΤΕΑ, έπειτα από πολλά χρόνια, σε επίσημους αγώνες!

Πολυάριθμη, ενθουσιώδης και εντυπωσιακή η πρώτη παρουσία  του ΠΡΩΤΕΑ, έπειτα από πολλά χρόνια, σε επίσημους αγώνες!
Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΡΩΤΕΑΣ συμμετείχε, με 22 παιδιά, στο                     12ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα για αγόρια                      και κορίτσια κάτω των 10 ετών, που έγινε με επιτυχία το Σάββατο                   14 Σεπτεμβρίου στο Μαυροχώρι Καστοριάς. 

Από τον ΠΡΩΤΕΑΣ στο «Πράσινο» επίπεδο αγωνίστηκαν: Δημήτρης Αντωνιάδης, Βαγγέλης Τσολόπουλος, Παναγιώτης Σαββαΐδης, Αφροδίτη Λαγγιώτη και Γιώργος Ζυμπίδης. 
Στο «Πορτοκαλί» επίπεδο: Παύλος Σιάντσης, Αντιγόνη Χωματοπούλου, Αλέξανδρος Τσιλιγκαρίδης, Γιώργος Βούρκας, Τάσος Κορεντσίδης και Σταύρος Σαββαΐδης. 
Στο «Κόκκινο» επίπεδο αγωνίστηκαν: Ζωή Μπαρτζώκα, Γιάννος Κουμπάνης, Σίσσυ Κορεντσίδου, Σοφία Χωματοπούλου, Μαριάννα Ρόντση, Αλέξανδρος Μιράκης, Γιώργος & Νίκος Σιάντσης, Δημήτρης Σπύρου, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και Γιώργος Βλαχάκης. 
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η προσπάθειά τους επιβραβεύθηκε με μετάλλια αλλά και πολλά χειροκροτήματα! 

Η Διοίκηση του Συλλόγου που παραβρέθηκε με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαίρη Μπαλλή συγχαίρει όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων, τους γονείς για την στήριξη και την συνεργασία και τον                           κ. Γιώργο Παπασταύρο του Συλλόγου Μαυροχωρίου για την άρτια οργάνωση και θερμή φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή του ΠΡΩΤΕΑ, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα του ΠΡΩΤΕΑ!


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria