ΠΑΧΤΑΣ:ΕΧΩ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - OlaDeka

ΠΑΧΤΑΣ:ΕΧΩ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

«Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε μη ειρηνικές πορείες»
Προπηλάκιζαν εργαζομένους, έβαζαν φωτιές σε αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής
Την Τρίτη ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας μίλησε στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για τις δηλώσεις Καμμένου και τα επεισόδια στην
περιοχή.
Για τις δηλώσεις Καμμένου και τα επεισόδια στην περιοχή
«Έχω κάνει μια ανακοίνωση χθες ως Δήμος Αριστοτέλη και έχω αναφέρει ότι είναι αυτονόητη υποχρέωσή μου να προσφύγω στο φυσικό δικαστή. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εκβιασμοί, βιαιοπραγίες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους συμπολίτες μας, τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο… Τα ζούμε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που γίνεται στην περιοχή είναι ασύλληπτο και όφειλε να το γνωρίζει ο κ. Καμμένος, ο οποίος έχει επισκεφθεί και την περιοχή. Λυπάμαι, γιατί είναι αυτά διαλυτικά φαινόμενα της εποχής που δεν θα θέλαμε να τα ζούμε, αλλά τα ζούμε. Δεν επιτρέπεται πρόεδρος κόμματος, εκπρόσωπος μιας κοινοβουλευτικής ομάδας που πρέπει να σεβαστεί την ουσία και το περιεχόμενο της δημοκρατίας που είναι ο σεβασμός και η προσπάθεια να λύσουμε τα προβλήματα μιας περιοχής με διάλογο και γέφυρες επικοινωνίας, διότι είναι ο μόνος δρόμος για να μας δώσει ελπίδα, να παραβιάζει και να προτρέπει στην αναίρεση αυτής της ουσίας.
Εμείς, την απόφαση την είχαμε πάρει πριν την κίνηση της ίδιας της Δικαιοσύνης. Το προσωπικό μου αυτοκίνητο έχει πυρποληθεί. Το σύνολο της δημοτικής πλειοψηφίας κόντεψε να καεί ζωντανό. Όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από την Ιερισσό και κάτω, έχουν παραιτηθεί. Όχι διότι κινδυνεύουν οι ίδιοι, αλλά οι συγγενείς τους, τα παιδιά τους που προπηλακίζονται κάθε μέρα στα σχολεία.
Προ εξαμήνου ή οκταμήνου, είχαμε συνέχεια επισκέψεις στην περιοχή μας, προεξαρχόντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους αναρχικούς από την πόλη της Θεσσαλονίκης και έβγαζαν αφίσες στα Εξάρχεια για να έλθουν στην περιοχή μας. Σαφώς υπήρξε ένα μεταβατικό στάδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σαφώς πρωτοστατούσε στην προσπάθεια αυτή. Συμμετείχαν όχι σε ειρηνικές πορείες (οι βουλευτές). Σε πορείες με μολότοφ, που προπηλάκιζαν εργαζομένους, έβαζαν φωτιές σε αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής και στο δάσος. Έκαναν δηλώσεις και έχω κατονομάσει το συγκεκριμένο βουλευτή από την Καστοριά που ερχόταν εδώ – τον κ. Διαμαντόπουλο.»
tovima.g
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria