ΟΡΕΣΤΙΑΣ: Η απάντηση μας στα ψεύδη του Βαγγέλη Ζέρβα - OlaDeka

ΟΡΕΣΤΙΑΣ: Η απάντηση μας στα ψεύδη του Βαγγέλη Ζέρβα

 Με αφορμή την ραδιοφωνική εκπομπή του Αντώνη Παραρά στον alpha FM 94.7, [(http://www.alphafm.gr/archives/78111) βλ. ολόκληρη συνέντευξη 3:30-5:49], η
οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απαντήσω στα ψεύδη του κ. Βαγγέλη 
Ζέρβα, υποψήφιου δημάρχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ο οποίος χωρίς ντροπή ανέφερε ότι εγώ προσωπικά και η κίνησή την οποία εκπροσωπώ, θέλαμε να ενταχθούμε στον συνδυασμό του, με σκοπό οικονομικά ανταλλάγματα και θέσεις εργασίας καθώς όπως ανέφερε «έχουμε ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης»!!! Ο κύριος Ζέρβας πρέπει να ντρέπεται, που ασύστολα διασπείρει ψευδείς πληροφορίες θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα καλύψει τα δικά του κενά. Ίσως να πληγώθηκε ο εγωισμός του που δεν ενταχθήκαμε στον δικό του συνδυασμό και που τόσο επίμονα ήθελε, ώστε να στέλνει συνέχεια συνεργάτες του να μας προσεγγίζουν με «ευχολόγια» και ταξίματα.
  Η αλήθεια είναι όμως ότι σε τυχαία συνομιλία που είχα με τον κύριο Ζέρβα πριν 4 μήνες στο café billiards του Σινάνη, ο ίδιος θέλησε να με εντάξει στον συνδυασμό του και κάποιοι συνεργάτες του που παρευρίσκονταν στην συζήτηση μου ανέφεραν για έμμισθες θέσεις, τις οποίες ο ίδιος επικρότησε. Η δική μου όμως απάντηση ήταν, ότι η κίνησή μας «ΟΡΕΣΤΙΑΣ» δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ταξήματα και ότι δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί σε έναν άλλο συνδυασμό χωρίς να υπάρξει συλλογική απόφαση των μελών που εκπροσωπώ. Έτσι, απλά ενημέρωσα ότι αν συμφωνούν τα μέλη της κίνησής μου θα έρθω σε επαφή για να έχουμε συνεργασία, πράγμα που ποτέ δεν έγινε. 
  Ο κύριος Ζέρβας επίσης ανέφερε ότι του… αντιγράφουμε το πρόγραμμα!!! Αυτό για μας θα ήταν περισσότερο κατάρα παρά ευχή καθώς μόνο ένας Ρομπέν των Δασών θα έταζε όλα αυτά τα υπερβολικά που λέει ο κ. Ζέρβας επιχειρώντας να μαζέψει ψήφους με ευκαιριακό τρόπο. Σε αντίθεση με τα παχιά λόγια και την φλυαρία του κ. Ζέρβα, το προεκλογικό πρόγραμμά της κίνησής μας βασίζεται σε μελέτη και σχεδιασμό στο μέτρο της λογικής, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Πρόσφατα στο blog μας http://orestias-office.blogspot.gr/, ήμασταν οι πρώτοι που δημοσιεύσαμε επίσημα προεκλογικό πρόγραμμα αναφερόμενο στην ΔΕΥΑΚ σε αντίθεση με τον κ. Ζέρβα, ο οποίος τόσο καιρό αναλώνεται σε πρωινές εκπομπές κάνοντας επίδειξη ταξίματος και φιλανθρωπίας που ακόμα και ο Ρομπέν θα τον ζήλευε.
  Θεωρούμε ανορθόδοξο τον τρόπο του κ. Ζέρβα να κερδίσει την τοπική μας κοινωνία και να εκλεγεί δήμαρχος χρησιμοποιώντας ψεύδη και λασπολογίες. Θα τον συμβουλεύαμε, αυτά να πάει να τα κάνει στην Φλώρινα από όπου και κατάγεται. Εδώ είμαστε Καστοριά κ. Ζέρβα… Λυπούμαστε, δεν θα πάρουμε
    
 Καστοριά, 19 Σεπτεμβρίου 2013
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria