Ποδηλασία Αγάπης περνά και από την ΠΕ Καστοριάς - OlaDeka

Ποδηλασία Αγάπης περνά και από την ΠΕ Καστοριάς

Ποδηλασία Αγάπης περνά και από την ΠΕ Καστοριάς
Τη Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2013 αναμένεται να διασχίσουν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς Κύπριοι ποδηλάτες, στο πλαίσιο διεξαγωγής Πανελλαδικής Ποδηλασίας με

κοινωφελή σκοπό.

Η Ποδηλασία αγάπης που θα ενώσει την Κύπρο με την Ελλάδα μέσω του φιλανθρωπικού της έργου, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.
Η έναρξη της δόθηκε την 01 Σεπτεμβρίου 2013 από την Κομοτηνή και αναμένεται να τερματίσει στις 11 Οκτωβρίου 2013 στη Λεμεσό, διανύοντας συνολικά 3,848 χλμ.
Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας προκειμένου να ενισχυθούν τα κοινωνικά παντοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο ώστε να επωφεληθούν συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Οι ποδηλάτες θα εισέλθουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στις 09 Σεπτεμβρίου 2013 (ημέρα Δευτέρα) από την Κλεισούρα και θα συνεχίσουν σε Βέργα – Βασιλειάδα -Μελισσότοπο – Σταυροπόταμο – Κορησσό – Μαυροχώρι – Πολυκάρπη – Φωτεινή- Μεταμόρφωση – Τοιχιό – Χλόη φτάνοντας στην Καστοριά περίπου στις 06:30 το απόγευμα. Την επόμενη μέρα 10 Σεπτεμβρίου (ημέρα Τρίτη) ξεκινώντας στις 07:00 το πρωϊ θα περάσουν από Νέα Λεύκη – Μανιάκοι – Δισπηλιό – Άργος Ορεστικό –Αμπελόκηποι – Μηλίτσα – Νέο Κωσταράζι – Βογατσικό και έπειτα θα συνεχίσουν στα Γρεβενά.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria