Χ.Α.-Όλη η αλήθεια για την κακήν-κακώς φυγάδευση της βουλευτού της ΝΔ Αντωνίου Μαρίας και της προκλητικής κουστωδίας της - OlaDeka

Χ.Α.-Όλη η αλήθεια για την κακήν-κακώς φυγάδευση της βουλευτού της ΝΔ Αντωνίου Μαρίας και της προκλητικής κουστωδίας της

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές, μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες πατριώτες έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις στο Βίτσι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, όπου γιορτάστηκε η νίκη του Ελληνικού Στρατού εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων Στρατιωτών και Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, έγινε προσκλητήριο νεκρών, έπαρση σημαίας και με σύντομες ομιλίες απόστρατοι στρατιωτικοί, παρόντες στις μάχες στο Γράμμο και στο Βίτσι έδωσαν το στίγμα των επικών μαχών εναντίον των συμμοριτών και τόνισαν τη σημασία της νίκης των Ελληνικών όπλων διότι σε αντίθετη περίπτωση η Μακεδονία θα περνούσε στα χέρια των κομμουνιστών και των Σλάβων συμμάχων τους.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο που αντήχησε και φέτος στις κορυφές και στις χαράδρες του όρους Βίτσι, προκαλώντας ρίγη ενθουσιασμού στους συμμετέχοντες.

Πάταγος, σεισμός, σοκ και δέος, ανατριχίλα, είναι πολύ φτωχές λέξεις για να περιγράψουν την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις μνήμης στο Βίτσι. Εκατοντάδες συναγωνιστές με ελληνικές σημαίες στα χέρια έστειλαν παντού το μήνυμα ότι την Ελλάδα ούτε την ξεπουλάμε ούτε την χαρίζουμε. Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες από τις Τοπικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λαμίας, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Σερρών, Αττικής, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Πτολεμαΐδας, με μπροστάρηδες τους βουλευτές του κινήματος μας Παναγιώταρο, Γρέγο και Ματθαιόπουλο τίμησαν τους Ήρωες πεσόντες, κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο και εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων επισκεπτών στο Βίτσι μας έδιναν συνεχώς συγχαρητήρια για την παρουσία μας και μας ρωτούσαν σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Έγινε διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας μας και άλλου έντυπου υλικού.
Η παρουσία μας έκλεισε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου και του ύμνου του κινήματος μπροστά από το μνημείο των πεσόντων.

Τιμή στους Ήρωες – Ντροπή στους προδότες !!!


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

Όλη η αλήθεια για την κακήν-κακώς φυγάδευση της βουλευτού της ΝΔ Αντωνίου Μαρίας και της προκλητικής κουστωδίας της.

Επειδή τα γνωστά παπαγαλάκια άρχισαν να διαδίδουν τα ψεύδη τους και να παρουσιάζουν σαν “οσιομάρτυρα” και “τσαμπουκαλού” την κα. Αντωνίου, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την επεισοδιακή φυγάδευση της.

Στο Βίτσι έδωσαν το παρών πάνω από 3.000  Έλληνες Πατριώτες, σε μια εκδήλωση που κάθε χρόνο διοργανώνει η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού. Ανάμεσα τους και περίπου 600-700 Χρυσαυγίτες από όλη την Ελλάδα. Η κα. Αντωνίου ήρθε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από 5-6 παρατρεχάμενους της και με ύφος χιλίων καρδιναλίων επιχείρησε να πάρει θέση στην εξέδρα των ομιλητών εν μέσω εντονότατων αποδοκιμασιών από το ΣΥΝΟΛΟ των παρευρισκομένων πολιτών. Δεν κατέθεσε στεφάνι, όπως ψευδώς αναφέρουν οι φυλλάδες και τα “γαλάζια” blogs, διότι ο κόσμος θα την έπαιρνε με τις πέτρες, δεν έκανε ομιλία διότι δεν θα έμενε ούτε τομάτα στα καφάσια. Οι αγανακτισμένοι Έλληνες την αποδοκίμασαν έντονα, οι ιαχές ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της (5 λεπτά με το ζόρι) και τελικά κατάλαβε ότι η απόφαση της να παραστεί στις εκδηλώσεις ήταν το λιγότερο ατυχέστατη. Οι 5-6 της συνοδείας της την φυγάδευσαν κακήν-κακώς από το χώρο της εκδήλωσης ενώ τους είχαν πάρει στο κυνήγι δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες. Η πληροφορία ότι η κα. Αντωνίου τελικά έφτασε στο αυτοκίνητο της εκατοντάδες μέτρα μακριά κυνηγημένη, χωρίς τα παπούτσια της δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί. Αυτή είναι η αλήθεια, έτσι έγιναν τα πράγματα, ούτε Χρυσαυγίτες την προπηλάκισαν, ούτε “τάγματα εφόδου” την ενόχλησαν. Υβρίστηκε, γιουχαΐστηκε, μπουγελώθηκε και ξεφτιλίστηκε από τους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες οι οποίοι ένιωσαν προσβεβλημένοι από την παρουσία της στον ιερό αυτό χώρο, ως εκπρόσωπος της εθνοπροδοτικής μνημονιακής κυβέρνησης και βουλευτού της χαζοχαρούμενης ελαφροδεξιάς.
Χαρακτηριστικό το σύνθημα που φώναζε ο κόσμος: Νεοδημοκράτες – εσείς είστε οι πρώτοι – που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη !!!

Εμείς το μόνο που θέλουμε να προσθέσουμε, δίχως ίχνος ειρωνείας, είναι το ότι η Μαρία, η οποία άλλωστε δηλώνει “λαϊκό κορίτσι” και είναι ακόμη αρκετά νέα, το μόνο που έπαθε ήταν να κατέβει τα κατσάβραχα του βουνού πιλαλώντας, όπως όταν ήταν έφηβη στο χωριό της… αν στην πορεία έχασε τις 10ποντες γόβες της, μικρό το κακό… η γυμναστική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria