ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΕΘ - OlaDeka

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΕΘ
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων νομού Καστοριάς, καλεί όλους τους συναδέλφους στο κλάδο του εμπορίου και των υπηρεσιών, εργαζόμενους και άνεργους, τις εργαζόμενες μητέρες και τους νεολαίους, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.
Καλούμε κάθε συνάδελφο εργαζόμενο στο εμπόριο, να μη λυγίσει κάτω από το βάρος

των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν σήμερα λόγω της κρίσης που έφερε κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, οι απολύσεις, η ανεργία, οι μειώσεις μισθών, η μείωση συνολικά των δικαιωμάτων μας. Κανείς από μας δε θα «σωθεί» με ένα μεροκάματο ακόμα, δουλεύοντας Κυριακή και ευελπιστώντας να την πληρωθεί.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, να μπει μπροστά, να υψώσει τείχος απέναντι στις νέες μειώσεις μισθών που έρχονται, να πάρει πρωτοβουλίες. Η υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων, του βασικού μισθού, της δουλειάς με δικαιώματα δεν μπορεί να αποτελεί ευθύνη μόνο των συνδικαλιστών που σέβονται την ψήφο των εργαζομένων και δεν τους πουλάνε «έναντι πινακίου φακής». Είναι ευθύνη όλων μας.
Θέλουμε και έχουμε ανάγκη από κίνημα ταξικά προσανατολισμένο, ισχυρό, μαζικό που θα δώσει φτερά στη λαϊκή συμμαχία, στη δύναμη της εργατικής τάξης συνολικά, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών και των νέων από τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες για τη συντονισμένη ανάπτυξη της κοινής πάλης.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, άνεργους το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ.
Αναχώρηση στις 3.00 μ.μ. από το πάρκινγκ απέναντι από το σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην Καστοριά.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : 6981030670
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria