Πως δεν βάφτηκε κόκκινη η λεωφ. Κηφισίας από τον παρ' ολίγο ξυλοδαρμό Πέτρου και Νίκου! - OlaDeka

Πως δεν βάφτηκε κόκκινη η λεωφ. Κηφισίας από τον παρ’ ολίγο ξυλοδαρμό Πέτρου και Νίκου!

Πως δεν βάφτηκε κόκκινη η λεωφ. Κηφισίας από τον παρ' ολίγο ξυλοδαρμό Πέτρου και Νίκου!

Από δυο χωριά χωριάτες έχουν γίνει οι άλλοτε στενοί φίλοι Πέτρος Κωστόπουλος και Νίκος Χατζηνικολάου.Μάλιστα εάν δεν ήταν οι άνδρες ασφαλείας τουΒαρδή να τους ξεχωρίσουν η άσφαλτος της Κηφισίας στο ύψος της Realnews-η αληθινή εφημερίδα,θα είχε βαφτεί κόκκινη, το πρωί της Τρίτης.

Τι είχε συμβεί; Ως γνωστόν ο Πέτρος Μπούτος ανέθεσε στον Κωστόπουλο το πρωινό του Mega,ώστε να αναπληρωθεί το πελώριο κενό που άφησε πίσω του το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα.

Από το Mega αφήνουν να εννοηθεί ότι η συγεκριμένη πρωτοβουλία ήταν αποκλειστικά του Μπούτου. Αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού στο (τηλεοπτικό) τερέν θα αποδειχθεί εάν θα πιάσουν τόπο οι -δια μέσω twitter- έπαινοι του Τζόνι Καλημέρη στο πρόσωπο του Κωστόπουλου. Ο Καλημέρης, σύμφωνα με τους κύκλους Νέου Ψυχικού, είναι ένας ακόμη άσπονδος φίλος του Πέτρου μια και στις ιδιωτικές του συνομιλίες τον θάβει.

Σήμερα λοιπόν το πρωί ο Π.Κ. ξύπνησε ζοχαδιασμένος ή μάλλον δεν μπόρεσε καν να κοιμηθεί χθες βράδι από τα νεύρα του για τα σχόλια της Γκολεμά.

Παρότι η Ντέπυ είναι ένα ελεύθερο και ατίθασο πνεύμα σαν άνθρωπος και στην δουλειά της, η Αυτοκράτειρα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ο Πέτρος της χρεώνει το γεγονός ότι ενεργεί με υστεροβουλία ως εργαζόμενη στην Realnews με αρχισυντάκτη τον Λιάγκα και εκδότη τον Χατζηνικολάου. Μάλιστα ο συνεργάτης του Π.Κ. καλός δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, έσπευσε να απαντήσει στην Ντέπυ Γκολεμά.

Ο Κωστόπουλος λοιπόν ζοχαδιασμένος τλεφώνησε το πρωί στον Χατζηνικολάου ο οποίος βρισκόταν από νωρίς στο STAR, εδώ όπου καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσει τις παρουσιάστριες του καναλιού να έρχονται στη δουλειά ντυμένες με περισσότερο ύφασμα. Εκείνες έχοντας μείνει πιστές στην οδηγία του μπαγάσα του Μαλέλη ο οποίος τους είχε βρει το κουμπί με την ατάκα:

-Κορίτσια, όταν έρχεστε στη δουλειά ντυμένες με κάτι περισσότερο από ένα στριγκάκι ξυπνάει μέσα μου το τέρας της κατάθλιψης και με πνίγει!.. Σας παρακαλώ, αν με αγαπάτε, να έρχεστε όπως σας ξεγέννησε ο γυναικολόγος της μαμάς σας…

Επειδή τα κορίτσια αγαπούσαν τον Σταμάτη, ο οποίος ήταν πάντα γενναιόδωρος μαζί τους(σπίτια, αυτοκίνητα, διακοπές, εσώρουχα, κοσμήματα, ταξίδια κι ότι ζητούσαν οι ατίθασες γυναικείες επιθυμίες), σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τον προδώσουν και σαν φόρο τιμής στον Μαλέλη εξακολουθούν να προσέρχονται στα γραφεία του STAR θεόγυμνες.

Ούτε ο Χιου Χέφνερ να ήταν ο Σταμάτης-πιο ορκισμένες από τις γυναίκες σωματοφύλακες του Οτσαλάν είναι τα κορίτσια του Μαλέλη στο STAR.

Aφού να σκεφθείς ότι μόνο 3 γυναίκες κυκλοφορούν κανονικά ντυμένες στο κανάλι: H Mάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου και η φίλη μου η Βάλια Σκούρα.

Σ΄ αυτό το μαλέλειο περιβάλλον καλείται ο Χατζηνικολάου να εργαστεί ώστε το STAR να γίνει BBC Athens Greece, Ano Kato Nea Kifisia.

Όταν χτύπησε το κινητό του στην οθόνη είδε το πρόσωπο του Κωστόπουλου. Απάντησε για να ακούσει τα εξής:

-Ελα ρε μαλάκα Νίκο, τι μαλακίες γράφει αυτή η μαλάκω η Ντέπυ για μένα; Εγώ κατέστρεψα δυο γενιές δημοσιογράφων κι εσύ με τον Λιάγκα, τις σώσατε;

Να της πεις να κόψει το ποίμα γιατί θα έλθω από κει και θα σας γαμήσω…

– Aγαπητέ Πέτρο, θα σε παρακαλούσα να μην μου ομιλείς σε αυτούς τους τόνους. Εγώ δεν σου δίνω το δικαίωμα να μου ομιλείς με αυτήν την χυδαία διάλεκτο…

.Ρε Νικολάκη κλάσε μας μια μάντρα…

-Είσαι ένα τιποτένιο βλαχαδερό από τον Βόλο και η συνομιλία μας σταματάει εδώ…

.Καλά ρε μουνί, πέσμου που θέλεις να πλακωθούμε. Η μάλλον θα σου πω εγώ. Για να μην έλθω στοSTAR, επειδή σέβομαι τους Βαρδινογιάννηδες από τους οποίους έχω φάει ψωμί, σου δίνω ραντεβού στην Κηφισίας κάτω από την φυλλάδα σου για να πλακωθούμε.

Πράγματι ο Κωστόπουλος κατεβαίνει στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της Φιλοθέης, μπαίνει στη κούρσα-δεν ξέρω και τι αυτοκίνητο έχει ο μπαγάσας αυτό το καιρό-βάζει στο CD το My Way με τον Σινάτρα και ανηφορίζει την Κηφισίας κατεβάζοντας τα καντήλια του Αγίου όρους και λοιπών εκκλησιών.

Με τις ίδιες διαθέσεις κατηφορίζει και ο Χατζηνικολάου από την Άνω Κάτω Κηφισιά προς τα Ανάβρυτα βρίζοντας τα βλαχαδερά και σε καμία περίπτωση τα θεία επειδή ο Νίκος είναι και θεοσεβούμενος.

Μάλιστα επειδή αυτό το ραντεβού ήταν προσωπική του υπόθεση ζήτησε να μην συνοδεύεται από την προσωπική του φρουρά.

Σε 20΄ λεπτά περίπου τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι δύο άνδρες αφήνοντας κομμάτια από λάστιχο στην πυρακτωμένη άσφαλτο φρενάρουν με όλη τους την ιπποδύναμη. Σαν αίλουροι πετάγονται από τα καθίσματα του οδηγού –φορώντας πάντα τα κοστούμια, ώστε να έχει στυλ ο ξυλοδαρμός-οι δύο άνδρες και κατευθύνονται με βλέμμα πληγωμένου εγωισμού ο ένας στην μεριά του άλλου.

(Επειδή βαριέμαι να γράψω λεπτομέρειες που σαφώς θα έκαναν μοναδική αυτή την μονομαχία και επειδή πρέπει να ρίξω μια βουτιά σταματάω την αφήγηση της φανταστικής αυτής ιστορίας ως εξής):

Κλάσματα δευτερολέπτου πριν διασταυρωθούν οι γροθιές των δύο άλλοτε φίλων ένας γεροδεμένος άνδρας από την ασφάλεια του Βαρδή-τα γραφεία είναι λίγο πιο κάτω-μπαίνει με την μοτοσικλέτα ανάμεσά τους.

Ο άνδρας είχε πάρει από τον Βαρδινογιάννη την εντολή να φέρει μια καινούργια τράπουλα από τα γραφεία των παιδιών του Λιβάνη στο κέντρο, ώστε να παίξουν το βράδι μπιρίμπα με τον Αντώνη στο σπίτι του τελευταίου.

Ο σωματώδης άνδρας που ήταν κατά πάσα πιθανότητα Κρητικός έσωσε την κατάσταση αφού ειδοποίησε για ενισχύσεις. Λίγο αργότερα ο Νίκος και ο Πέτρος θα βρισκόντουσαν στο γραφείο του Βαρδή ακούγοντας πατρικές συμβουλές…KOYRDISTO PORTIKALI

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria