Πολυπληθής αποστολή του ΠΡΩΤΕΑ στο 12ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα! - OlaDeka

Πολυπληθής αποστολή του ΠΡΩΤΕΑ στο 12ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα!

Πολυπληθής αποστολή του ΠΡΩΤΕΑ στο 12ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα!

Με πολυπληθή αποστολή ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Καστοριάς “ΠΡΩΤΕΑΣ” συμμετέχει στο 12ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 10 ετών, που θα διεξαχθεί στο Μαυροχώρι Καστοριάς το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Α.Μαυροχωρίου.

Πρόκειται για ομαδικούς αγώνες που πραγματοποιούνται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και διαχωρίζονται σε Κόκκινο, Πορτοκαλί και Πράσινο επίπεδο.

Στο κόκκινο επίπεδο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2005, 2006, 2007 και το 2008. Οι αγώνες γίνονται σε «κόκκινο» γήπεδο, με «κόκκινες» μπάλες, δηλαδή σε γήπεδο μικρών διαστάσεων και με μπάλες χαμηλότερης αναπήδησης κατά 75% από τις κανονικές.

 
 
Στο Πορτοκαλί επίπεδο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2003, 2004 και 2005. Οι αγώνες γίνονται σε «πορτοκαλί» γήπεδο, με “πορτοκαλί” μπάλες αντίστοιχα, δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο γήπεδο από το “κόκκινο” και με μπάλες χαμηλότερης αναπήδησης κατά 50% από τις κανονικές.
 
  Στο Πράσινο επίπεδο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, γεννηθέντα το 2003 και το 2004. Οι αγώνες γίνονται σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων αλλά με “πράσινες” μπάλες, χαμηλότερης αναπήδησης κατά 25% από τις κανονικές. 
 
Τρόπος διεξαγωγής του ομαδικού προπαιδικού πρωταθλήματος: 

 
Παίζεται από δύο ομάδες με 2 (υποχρεωτικά) έως 4 (προαιρετικά) παικτών/τριών.
Από τον αρχηγό αποστολής του κάθε σωματείου θα ορίζεται στον επιδιαιτητή, πριν την έναρξη των αγώνων, ο προπονητής – συνοδός της κάθε ομάδας.
Οι παίκτες-τριες παρευρίσκονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί με τον προπονητή, ενώ μπορούν να επευφημούν και να παροτρύνουν τους συμπαίκτες τους μόνο ανάμεσα στους πόντους. Οδηγίες από τους προπονητές μπορούν να δίνονται στους παίκτες/τριες, μόνο ανάμεσα στους πόντους και στα games.
Αγώνες Ομάδων με αριθμό παικτών και τρόπο διεξαγωγής που θα ορίζεται, ανάλογα με τις συμμετοχές.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria