Eπιμελητήριο Καστοριάς: Εκπτωτικά κουπόνια κοινωνικού τουρισμού - OlaDeka

Eπιμελητήριο Καστοριάς: Εκπτωτικά κουπόνια κοινωνικού τουρισμού

Eπιμελητήριο Καστοριάς: Εκπτωτικά κουπόνια κοινωνικού τουρισμού
Το Eπιμελητήριο Καστοριάς, ενημερώνει τα μέλη του, ότι σε συνεργασία με την kemen Hellas, υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρόγραμμακοινωνικού τουρισμού για τις επιχειρήσεις μέλη του, παρέχοντας εκπτωτικά δελτία-κουπόνια

     Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερα από 100 ξενοδοχεία σε ολό-κληρη την επικράτεια, κατηγορίας 1 έως και 4 αστέρων.
     Το δελτίο είναι αξίας 5 ευρώ ανά άτομο και καλύπτει μέρος του κόστους της διαμονής 4 διανυκτερεύσεων .Η  ημιδιατροφή (πρωινό-βραδινό) είναι υποχρεωτική και κοστίζει από 10 εως 20 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματος.
     Το Επιμελητήριο Καστοριάς θα προσφέρει στις επιχειρήσεις – μέλη του, τα δελτία κοινωνικού τουρισμού στην ειδική τιμή των 3 ευρώ, αντί της κανονικής των 5 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες, για τα συνεργαζόμενα καταλύματα καθώς και τους όρους και τις κρατήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kemen.gr
Η διανομή των δελτίων θα γίνεται από το Επιμελητήριο, από την Δευτέρα 12 Αυγούστου και κατά  τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Αρμόδια υπάλληλος: κα Αθηνά Αιβάζη.
Εκ του Επιμελητηρίου
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria