Καστοριά: Με DJ οι εθνικές παρελάσεις – Καταργούν και τη στρατιωτική μπάντα

Αρχική » Διάφορα » Καστοριά: Με DJ οι εθνικές παρελάσεις – Καταργούν και τη στρατιωτική μπάντα

Καστοριά: Με DJ οι εθνικές παρελάσεις – Καταργούν και τη στρατιωτική μπάντα
Με μια μεγαλειώδη κίνηση η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δίνει τέλος στα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν τις Ένοπλες μας Δυνάμεις από

καταβολής του Μνημονίου.

Καταργεί λοιπόν τις στρατιωτικές μουσικές σε Βέροια, Έδεσσα,  Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες) ενώ για…ξεκάρφωμα καταργείται και η μπάντα της Τρίπολης!
Μετά από αυτή την πραγματικά κίνηση ματ του κ. αρχηγού είναι βέβαιο ότι τα οχήματα των ενόπλων μας δυνάμεων θα έχουν γεμάτα , από εδώ και στο εξής, τα ρεζερβουάρ τους, οι ασκήσεις θα γίνονται κανονικά και δεν θα ματαιώνονται λόγω έλλειψης υλικών και οι μονάδες θα φάνε κυριολεκτικά με χρυσά κουτάλια!
Φυσικά και προς το παρόν την…γλίτωσε η στρατιωτική μπάντα των Ιωαννίνων ( πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε, γιατί ποιος θα παιάνιζε τον κ. Παπούλια κατά την γιορτή της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων;).
Τώρα για το πού θα μετατεθούν τα στελέχη , εν μέσω μάλιστα μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης και δραματικής μείωσης των μισθών τους, είναι γεγονός που ουδόλως απασχολεί τους κρατούντες.
Όσο δε αφορά τις παρελάσεις στις εθνικές επετείους αυτές θα γίνονται υπό τους ήχους cd ή ακόμη και πικ απ, και γραμμοφώνου, στα πλαίσια της βοήθειας σε τέτοιο υλικό, που θα στείλει, ως αλληλοβοήθεια ο κ. Σόιμπλε στον κ. Αβραμόπουλο! Αλήθεια θα ξεσηκωθούν κάποτε οι βουλευτές της Μακεδονίας εναντίον των κυβερνητικών αποφάσεων που υποβαθμίζουν συνεχώς τον τόπο τους;
Ξεχνάει ο κ. Σαμαράς ότι οι Μακεδόνες ψήφισαν για μια ακόμη φορά το κόμμα του και το έβγαλαν πρώτο στις εκλογές;
karatzova.com
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια