Ο Πανιώνιος “επένδυσε” στην Καστοριανή Νικολίνα Ιωαννίδου - OlaDeka

Ο Πανιώνιος “επένδυσε” στην Καστοριανή Νικολίνα Ιωαννίδου

Ο Πανιώνιος “επένδυσε” στην Καστοριανή Νικολίνα Ιωαννίδου
Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ερχόμενος σε συμφωνία με τη Νικολίνα Ιωαννίδου.

Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ, που γεννήθηκε στην Καστοριά κι έκανε τα πρώτα βήματά της στο μπάσκετ στην τοπική ομάδα, έπαιξε για δύο χρόνια στις Κορασίδες τωνΕσπερίδων κι άλλα τέσσερα στο ΔΑΣΑΛ, με τη φανέλα του οποίου μάλιστα αγωνίστηκε πέρυσι στην Α1 Γυναικών ούσα από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας της.
Έχει περάσει, επίσης, από την Εθνική Κορασίδων και την Εθνική Νεανίδων, ενώ συμμετείχε πρόσφατα και στην προετοιμασία της Νέων Γυναικών, αλλά «κόπηκε» από τη 12άδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πρόκειται για επένδυση για το μέλλον για τους Νεοσμυρνιώτες, που και φέτος συνεχίζουν αυτό που ξεκίνησαν πέρυσι, δηλαδή να δίνουν τη δυνατότητα σε νεαρές παίκτριες να ενταχθούν στο ρόστερ τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γυμναστούν στο πολύ απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Τόλια και των συνεργατών του στον Πανιώνιο, αναπτύσσοντας το ταλέντο τους και εξελίσσοντας τις δυνατότητές τους.
onsports.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria