Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή του Νεστορίου Καστοριάς - OlaDeka

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή του Νεστορίου Καστοριάς

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη υλοτομία σε δασική περιοχή του Νεστορίου Καστοριάς
Αναζητούνται άλλα επτά (7) άτομα
Συνελήφθησαν προχθές (24-08-2013) τις απογευματινές ώρες σε δασική περιοχή του Νεστορίου Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας 34, 30 και 20 χρονών, για παράνομη υλοτομία και παράνομη

είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα οι τρεις αλλοδαποί  κατελήφθησαν την 24-08-2013 το μεσημέρι στην ευρύτερη δασική περιοχή της «Φούσιας» Νεστορίου Καστοριάς και κοντά στην ελληνοαλβανική οριογραμμή, να υλοτομούν ξυλεία σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας, μαζί με άλλα επτά (7) άτομα, τα οποία στη θέα των αστυνομικών και εκμεταλλευόμενα το δύσβατο της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος και διέφυγαν της σύλληψης. 
Στην περιοχή που ενεργούσαν παράνομη υλοτομία οι ανωτέρω, βρέθηκε εγκαταλειμμένη ποσότητα υλοτομημένης ξυλείας άνω των εκατό (100) χωρικών κυβικών μέτρων.
Στο σημείο επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τέσσερα (4) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, στα οποία ήταν φορτωμένη ποσότητα υλοτομημένης ξυλείας (οξιάς), περί τα πέντε (5) χωρικά κυβικά μέτρα 
πέντε (5) αλυσοπρίονα και
δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση και στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.  
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria