ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ - OlaDeka

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΤΟΝ “ΑΡΠΑΞΑΝ” ΟΙ “ΕΡΥΘΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:

Προσθήκη στην επίθεση είχαμε πριν από λίγο για την Καστοριά, η οποία ενέταξε στην “μηχανή” της τον νεαρό φορ, Κυριάκο Σολομωνίδη. Ο Σολομωνίδης, που αν και βρέθηκε μια… ανάσα από το να μεταγραφεί στον Διγενή Λακκώματος, τελικά προτίμησε τους “ερυθροκίτρινους”, αφού με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε στην ακριτική πόλη, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο της Χαλκιδικιώτικη ομάδα στα κρύα του… λουτρού.
Όσον αφορά το βιογραφικό του 21χρονου επιθετικού, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα και εν συνεχεία στην Ζάκυνθο. Στο όμορφο νησί της Ζακύνθου πέρυσι είχε 8 συμμετοχές (6 ως βασικός και 2 ως αλλαγή), 455 λεπτά συμμετοχής συνολικά και 1 γκολ.
Πάντως ο Σολομωνίδης έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ο Πασχάλης Δημητρίου εισηγήθηκε αμέσως την απόκτηση του, προσθέτοντας άλλον ένα ταλαντούχο επιθετικό, μετά από τους Στάθη Αλεξανρίδη και Γιώργο Μαντζάνα. Μάλιστα σήμερα στο φιλικό με τον Πιερικό, ο νεαρός φορ θα χρησιμοποιηθεί και θα παρουσιασθεί και στο κοινό της Καστοριάς.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria