Χ.Α.-Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφέρεια Καστοριάς στην κυριολεξία έχουν θάψει το νομό Καστοριάς - OlaDeka

Χ.Α.-Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφέρεια Καστοριάς στην κυριολεξία έχουν θάψει το νομό Καστοριάς

Χ.Α.-Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφέρεια Καστοριάς στην κυριολεξία έχουν θάψει το νομό Καστοριάς
Ακόμη μια ενέργεια της Κυβέρνησης προκαλεί “σοκ και δέος” στη Δυτική Μακεδονία. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Α’ ΕΑΝ προσωρινά παραμένει ως έχει, παρά τις δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κου. Κωνσταντινίδη ότι το στρατόπεδο και οι 250 οικογένειες των στρατιωτικών θα παραμείνουν στο Αμύνταιο, αιφνιδιαστικά έγινε η “κυβίστηση” και ήρθαν τα πάνω-κάτω.
Με επείγον σήμα το ΥΠΕΘΑ διατάζει τη μετακίνηση της Α’ ΕΑΝ στην Κομοτηνή, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί, το Αμύνταιο αδειάζει από στρατό και ο οικογενειακός προγραμματισμός 250

οικογενειών τινάζεται στον αέρα λίγο πριν έρθει το φθινόπωρο.

Εάν έχει την ελάχιστη ευθιξία και πολιτική υπευθυνότητα, ο βουλευτής κος. Κωνσταντινίδης θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα (όπως παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου) διότι “Πριν αλέκτωρ φωνήσαι” τον αδειάσανε εν ψυχρώ από το ίδιο το κόμμα του και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα στην τοπική κοινωνία. Η απομάκρυνση της Α’ ΕΑΝ από το Αμύνταιο έτσι ή αλλιώς είναι η πολιτική του ταφόπετρα, ας πάει σπίτι του τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά.
Εδώ και μήνες παρατηρούμε ότι και στην Καστοριά η παρουσία του Στρατού έχει εκμηδενισθεί. Τα στρατόπεδα έχουν εγκαταλειφθεί, η 15η Ταξιαρχία προβλέπεται σύντομα να γίνει απλό Σύνταγμα, το ΚΕΝ Άργους Ορεστικού υπολειτουργεί, τα φυλάκια στα σύνορα είναι άδεια και τα μηνύματα από το ΥΠΕΘΑ είναι αρνητικά για την ενίσχυση της παρουσίας του Στρατού στα σύνορα μας. Οι τοπικοί πολιτικοί είναι ανήμποροι, ανίκανοι, άτολμοι, άβουλοι, άχρηστοι.
Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφέρεια Καστοριάς στην κυριολεξία έχουν θάψει το νομό, ο λάκκος της Καστοριάς σκάφτηκε όταν χάσαμε τα ΤΕΙ, τις Δ.Ο.Υ., τη Σχολή Αρχιτεκτονικής, τον φορέα διαχείρισης της λίμνης, όταν υποβαθμίζεται σταδιακά το Νοσοκομείο, κλείνουν σωρηδόν επιχειρήσεις, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τόνωση του τουρισμού και της γουνοποιίας. Η ταφόπλακα μπαίνει αυτές τις μέρες με την απομάκρυνση του Στρατού και την περαιτέρω υποβάθμιση της Αστυνομίας. Στο κοντινό μέλλον θα γίνουμε μάρτυρες εισβολής αλβανικών ένοπλων συμμοριών ακόμη και στα αστικά κέντρα του νομού Καστοριάς. Ένοπλοι UCKάδες ήδη μπαίνουν στα χωριά της Καστοριάς παρά τη μεθόριο, τρομοκρατούν και κλέβουν τον κόσμο, κόβουν ξύλα με οργανωμένες ομάδες λαθροϋλοτόμων και τα μεταφέρουν στην Αλβανία, έχουν ανοίξει δρόμους για να περνούν πάσης φύσης λαθραία (ναρκωτικά, όπλα, τσιγάρα κλπ.) κάνουν διακίνηση λαθρομεταναστών Ασιατικής καταγωγής.
Οι τοπικοί πολιτικοί “άρχοντες” κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου… πλέον εκτός από άχρηστοι είσαστε και επικίνδυνοι. Σας καλούμε να προσφέρετε την ελάχιστη υπηρεσία στους πολίτες του νομού Καστοριάς. Παραιτηθείτε και σώστε την εναπομείνασα αξιοπρέπεια σας. Έτσι κι αλλιώς αυτές είναι οι “τελευταίες ημέρες της Πομπηίας” για εσάς, το γνωρίζετε ότι η επανεκλογή σας, είτε είστε βουλευτής, είτε είστε δήμαρχος, είτε αντιπεριφερειάρχης, είτε σύμβουλος, είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικά επισφαλής. Τα κόμματα και τα αποκόμματα που σας στήριζαν σβήνουν και σύντομα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με τη στάμπα του προδότη και του νεκροθάφτη του Έθνους. Ο εναγκαλισμός σας με το σάπιο εθνοπροδοτικό πολιτικό κατεστημένο δεκαετιών θα σας πνίξει όπως το φίδι αγκαλιάζει και πνίγει τον ποντικό.
Ερχόμαστε και η γη ήδη τρέμει (κάτω από τα πόδια σας)…

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria