Σήμερα το πρώτο φιλικό των “γουναράδων” - OlaDeka

Σήμερα το πρώτο φιλικό των “γουναράδων”

Σήμερα το πρώτο φιλικό των “γουναράδων”
Έρχεται και είδικός προπονητής για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων
  Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας σαιζόν 2013-2014 δίνει η Καστοριά με

την Μπίλιστα, σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 18.30, στο Ο.Α.Κ.Α Δήμου Καστοριάς. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό των “γουναράδων” Πσχάλη Δημητριου, αφού του δίνεται να τσεκάρει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα και όχι προπονήσεων. Συνάμα, αποτελεί μιά καλή ευκαιρία και για τους Καστοριανούς φιλάθλους για να πάρουν μία γεύση από την δουλειά, που επιτελείται, φέτος, στην ομάδα.

Η είσοδος ορίστηκε στα πέντε (€5,00) ευρώ και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Παράλληλα, στο γήπεδο θα υπάρχουν και κάρτες διαρκείας του συλλόγου έτσι, ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορέσει άμεσα να της προμηθευτεί.
Στο μεταξύ από την διοίκηση της ομάδας, ανακοινώθηκε ότι αποκτήθηκε ο Αλβανός Gaiti Rapo, που προέρχεται από την ομάδα Κ-19 της Σκεντέρμπεου. Ο παίκτης δοκιμαζόταν, τις τελευταίες μέρες, στην Καστοριά και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από την ομάδα.
Παράλληλα, έρχεται ο προπονητής της Σκεντέρμπεου Κ-19 και βοηθός του Μιρέλ Γιόσα, στην εκγύμναση τερματοφυλάκων Jani Kaci, ο οποίος διετέλεσε και τερματοφύλακας της Αλβανικής ομάδας. Ο κ. Kaci, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία, θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της Καστοριάς. Σίγουρα ο ερχομός του κ. Kaci αποτελεί σημαντική επιτυχία για την διοίκηση της Καστοριάς, αφού αποτελεί, στη γείτονα χώρα, ένα μεγάλο όνομα στο είδος του.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria