ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΟΥΝΑΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ? - OlaDeka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΟΥΝΑΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ?

 ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΟΥΝΑΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ?

Μια είδηση που έρχεται από πολύ μακριά αλλά επηρεάζει ίσως και Καστοριανούς επιχειρηματίες έπεσε σαν βόμβα: Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια επεξεργασίας και δέψης γουνοδερμάτων στην Κίνα έκλεισε μετά από έφοδο του κινεζικού ΣΔΟΕ που
εντόπισε γουνοδέρματα χωρίς τιμολόγηση. Πρόκειται για την εταιρία KC ENTERPISES η οποία κατείχε στις αποθήκες της περί τα δέκα εκατομμύρια δέρματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεκρός είναι ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος της επιχείρησης, ο οποίος έπεσε από τον δέκατο όροφο της εταιρίας την στιγμή της εφόδου των κινέζων ράμπο-εφοριακών, ή επειδή προσπάθησε να τους αποφύγει ή θέλοντας να αυτοκτονήσει.

Ανήσυχοι φαίνεται να είναι γουνοποιοί της Καστοριάς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την συγκεκριμένη εταιρία. Τουλάχιστον τέσσερις Ελληνικές επιχειρήσεις φέρεται να είχαν στείλει για επεξεργασία τα δέρματα τους στην KC. Τώρα βέβαια, μάλλον πρέπει να τα …κλάψουν.Αυτό βέβαια καθιστά βέβαιη την αλυσιδωτή επίδραση που μπορεί να έχει από τον έναν στον άλλον έμπορο-παραγωγό η συγκεκριμένη εξέλιξη, μιας και λίγο-πολύ όλοι λειτουργούν με την μορφή των συγκοινωνούντων δοχείων.

Το συγκεκριμένο γεγονός, ενισχύει τα ευρωπαϊκά βυρσοδεψεία εξαιτίας του επιπέδου ασφάλειας που φαίνεται να προσφέρουν συγκριτικά με το χαοτικό οικονομικό περιβάλλον καθώς και τους άγριους συσχετισμούς δυνάμεων κράτους και επιχειρήσεων της Κίνας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria