Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δήμαρχου Καστοριάς στους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - OlaDeka

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δήμαρχου Καστοριάς στους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δήμαρχου Καστοριάς στους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Συγχαίρω Θερμά όλους τους νέους μας, οι οποίοι πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.
Μέσα από την καρδιά μου, τους εύχομαι να είναι όλοι καλά στην υγεία τους και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα τους καταστήσουν χρήσιμους στον τόπο μας και στο

κοινωνικό σύνολο.

Αξιέπαινο το έργο που επιτελούν οι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Καστοριάς και οι γονείς για τον αγώνα τους για την στήριξη των παιδιών τους.
Συγχαρητήρια και σε όλους όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή για τον μέχρι σήμερα αγώνα τους, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτός είναι ένας μόνο από τους αγώνες που δίνει κάθε νέος στη ζωή του.
Για ένα να είναι βέβαιοι ότι θα παρουσιασθούν μπροστά τους πολλές ευκαιρίες και να είναι αισιόδοξοι ότι το μέλλον τους ανήκει.
Καλωσορίζω τέλος τις νέες και τους νέους, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα τμήματα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας που βρίσκονται στην φιλόξενη πόλη μας, τους εύχομαι καλή διαμονή στην Καστοριά, καλές σπουδές και είμαι βέβαιος ότι θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις για την περίοδο αυτή της ζωής τους.
 Ο Δήμαρχος Καστοριάς

 Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria