ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο - OlaDeka

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο – Συνάντηση στη Χαριλάου Τρικούπη
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς και συνάντηση με το προεδρείο των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8-8-2013 είχε από αντιπροσωπεία

της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς ,με επικεφαλής τον γραμματέα κ. Κοσμά Βαρσάμη.
Κατά την επίσκεψη έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους και ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα  που έχουν προκύψει όσων αφορά την λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
Συμφωνήθηκε ότι είναι ανάγκη για άμμεσες παρεμβάσεις όλων των φορέων του τόπου προς το υπουργείο υγείας και τα κόμματα στην Αθήνα.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς ανταποκρινομένη στα αιτήματα που ετέθησαν πήρε άμεσες πρωτοβουλίες και ενημέρωσε τους αρμοδίους στον τομείς Υγειάς του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και ζήτησε την παρέμβαση τους, για τα προς επίλυση θέματα που προέκυψαν για το Νοσοκομείο μας.
Επίσης μετά από παρέμβαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου την Πέμπτη 22-8-2013 και ώρα 11:30 στη Χαριλάου Τρικούπη με τον Χρήστο Πρωτόπαπα.
Στην συνάντηση αυτή το ΠΑΣΟΚ  συμφώνησε δια του Χρήστου Πρωτόπαππα σε παρέμβαση προς το Υπουργείο  Υγειάς πάνω σε τρεις άξονες.
1) Την στήριξη του αιτήματος μας για την μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.
2) Την εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
3) Την ομαλοποίηση της λειτουργίας με την συμπλήρωση των κενών σε προσωπικό.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς θα συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της ιδιαίτερής μας πατρίδας, και θα στηρίζει έμπρακτα με τις ενέργειες της το κοινωνικό σύνολο μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
                        Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή
                             ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς
                   
                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                           ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria