Ο Δήμος Καστοριάς τίμησε τις Καστοριανές αθλήτριες Αναστασία και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου - OlaDeka

Ο Δήμος Καστοριάς τίμησε τις Καστοριανές αθλήτριες Αναστασία και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου ο Δήμαρχος Καστοριάς, υποδέχτηκε και τίμησε τις Καστοριανές αθλήτριες, Αναστασία και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο στην COMEN, τη 2η ημέρα του Μεσογειακού κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης, που

διεξήχθη στην Ανδόρα (4-7 Ιουλίου).

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης απένειμε τιμητικό έπαινο στις αθλήτριες τιμώντας τες για τις μεγάλες προσπάθειες τους και την κατάκτηση του ενός από τα τρία χρυσά μετάλλια που κατέκτησε η Ελληνική Αποστολή, γεγονός που τίμησε την  Καστοριά και έκανε υπερήφανη την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα τους την Καστοριά.Η ελληνική αποστολή κατέκτησε συνολικά τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό στον τελικό του Ομαδικού, με αποτέλεσμα να καταλάβει την πρώτη θέση για τις χώρες της COMEN.
Ταυτόχρονα όμως η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων αναδείχθηκε δεύτερη στη γενική κατάταξη, με τη Ρωσία να κατακτά την κορυφή και την πρώτη τριάδα να συμπληρώνει η Ισπανία.
Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες της χώρας μας στη διοργάνωση, με τις νεαρές διεθνείς μας να αποδεικνύουν ότι έχουν τα φόντα να φτάσουν ψηλά.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria