Beach Volleyball under 16: Τέταρτες οι Καστοριανές! - OlaDeka

Beach Volleyball under 16: Τέταρτες οι Καστοριανές!

Beach Volleyball under 16: Τέταρτες οι Καστοριανές!

Η νέα γενιά του ελληνικού Μπιτς Βόλεϊ! 

Πρωταθλητές σε Παίδες και Κορασίδες στο Μπιτς Βόλεϊ αναδείχθηκαν οι Μανδηλάρης /

Αρμόνης και Κλέπκου / Κουρτίδου αντίστοιχα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που έγιναν στο Allou! Fun Park.

Στην κατηγορία U16, οι Άγγελος Μανδηλάρης και Παναγιώτης Αρμόνης είναι οι νέοι πρωταθλητές Παίδων επικρατώντας εύκολα στον τελικό των Δημήτρη Χατζηνικολάου και Στέλιου Χριστοφοράκη από την Κω με 2-0 σετ (21-10, 21-10). Το δίδυμο από τη Χαλκίδα και την Αθήνα, που είναι στον εθνικό σχεδιασμό, έφτασε αήττητο και με «καθαρές» νίκες ως την πρωτιά. Τριταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Πρεβεζάνοι Λεωνίδας Σακκάς και Ιάσονας Κανέλλος που νίκησαν τους Πειραιώτες Κώστα Καρρά και Βαγγέλη Μελλιγιώτη με 2-0.
Στις Κορασίδες, οι Θεσσαλονικιές Μαρία Κλέπκου και Βούλη Κουρτίδου, η νεαρότερη ομάδα που συμμετείχε ποτέ σε Masters (σ.σ. έπαιξαν και σε Open), αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας κάνοντας μεγάλη ανατροπή στον τελικό, όπου επικράτησαν των Ροδάνθη Μαριάτου-Μεταξά / Μαρία Κάντα από το Ηράκλειο Κρήτης με 2-1 (11-21, 23-21, 15-09).
Στην τρίτη θέση «ανέβηκαν» οι Πειραιώτισσες Κατερίνα Βλάχου / Κωνσταντίνα Αναστασιάδη που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Πολυξένη Αργυρίου / Αθηνά Αργυρίου από την Καστοριά με 2-0 (21-09, 21-17).
onsports.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria