ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Καθιερώθηκε το διεθνές προφίλ του 35ου RIVER PARTY - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Καθιερώθηκε το διεθνές προφίλ του 35ου RIVER PARTY

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Καθιερώθηκε το διεθνές προφίλ του 35ου RIVER PARTY
 Ολοκληρώθηκε με  μεγάλη επιτυχία το 35o River Party – Φεστιβάλ ευρωπαϊκών  προδιαγραφών,  που από  φέτος  απέκτησε διεθνές προφίλ. 

H 35χρονη διαδρομή του είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που τον καταξίωσε στην συνείδηση των θαυμαστών του, οι οποίοι συνεπείς με το ραντεβού τους, συναντώνται κάθε χρόνο αρχές Αυγούστου στις όχθες του Αλιάκμονα, για το μεγάλο μουσικό γεγονός.
Ωστόσο το φετινό River Party είχε λιγότερο κόσμο από πέρυσι και αυτό  προφανώς οφείλεται στην οικονομική κρίση που ταλανίζει  τη χώρα μας και κατεπέκταση στην οικονομική αδυναμία  που υφίστανται  οι  οικογένειες  της ευρύτερης περιοχής,  γεγονός που  συνέβαλε  στο να  μην έρθει η νεολαία  και να διασκεδάσει  όλες αυτές τις ημέρες.
Παρ’ όλα όμως αυτά, ήταν ένα πολύ καλά οργανωμένο River Party,  σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο επίπεδο της ασφάλειας που  αυτό ενδιαφέρει, περισσότερο. Επιπλέον όλες οι υποδομές λειτούργησαν  πολύ καλά,  ενώ   εξαιρετικές  ήταν  και οι συναυλίες.
Ο κόσμος που  ανηφόρισε  στο Νεστόριο,  έμεινε  ικανοποιημένος, ενώ η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Όσον αφορά στις  υπηρεσίες που προσφέρθηκαν ήταν πάρα πολύ καλές και αυτό διαπιστώνεται από τα ελάχιστα παράπονα που ακούστηκαν,  τόσο στους διοργανωτές  όσο και στη γραμματεία της διοργάνωσης καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ημερών, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Επιπλέον  και τα περιστατικά που σημειώθηκαν  και  αυτά  στη συνέχεια  κατέληγαν   στο ιατρείο του River Party ήταν ελάχιστα, σε σχέση με το παρελθόν και αυτό αποδεικνύει ότι  τα παιδιά που  κατέφθασαν  από όλη την Ελλάδα, είχαν ανεβασμένο  επίπεδο  και   πιο  σωστή συμπεριφορά και αυτό άλλωστε διαπιστώθηκε σε αρκετούς  τομείς, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ελάχιστοι πετούσαν  σκουπίδια στο δρόμο ή στο ποτάμι.
Πάντως οι όποιες αδυναμίες έχουν παρατηρηθεί, θα ληφθούν υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από τους διοργανωτές. Ήδη  η  διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης και το δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Νεστορίου το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει  σε μια   εποικοδομητική  συζήτηση  με   τους διοργανωτές,   προκειμένου να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο  τα πράγματα, με  σκοπό να προσελκύεται   περισσότερος κόσμος,  σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση.
Το άρωμα του River Party, που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους, που ακολουθούν τους γνώριμους ρυθμούς του κεφιού και της ξεγνοιασιάς, δεν σβήνει με το τέλος των εκδηλώσεων αλλά παραμένει άσβεστο ως το επόμενο καλοκαίρι…
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria