Διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάθμευσης και τρόποι μετάβασης κοινού την Κυριακή 1/9…

Αρχική » Διάφορα » Διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάθμευσης και τρόποι μετάβασης κοινού την Κυριακή 1/9…

Διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάθμευσης και τρόποι μετάβασης κοινού την Κυριακή 1/9…
…στην Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας για το τελικό δρώμενο της ΑΛΕΞΙΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Μεσαιωνικού  Βυζαντινού Φεστιβάλ του Δήμου Καστοριάς  με τον γενικό τίτλο «Αλεξιάδα» , την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαυριώτισσας και ώρα έναρξης 21:30 μ.μ.,πρόκειται να κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ με την πραγματοποίηση του τελικού δρώμενου και την ιστορική αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης της Καστοριάς από τον Αλέξιο Κομνηνό .
Η πρόσβαση των οχημάτων Ι.Χ. θα επιτρέπεται έως το πάρκινγκ του Σπηλαίου Δράκου ενώ θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης την 1/9 από τις 17:00 έως και την 00:30 βραδυνή από το τμήμα μετά το πάρκινγκ του Σπηλαίου Δράκου έως και το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς .
Για την διευκόλυνση της μετάβασης των θεατών του τελικού δρώμενου στην Ι.Μ. Παναγίας  Μαυριώτισσας την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου  ,θα λειτουργήσουν τα παρακάτω :
  • Μετάβαση με τα λεωφορεία του Δήμου Καστοριάς με αφετηρία επιβίβασης το πάρκινγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από τις 19:30μ.μ. , με συνεχή δρομολόγια ανά δέκα λεπτά .
Τελευταίο δρομολόγιο στις 21:00 μ.μ.
Ομοίως θα υπάρξει μέριμνα και για την επιστροφή του κοινού από την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας προς το πάρκινγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με τα λεωφορεία του Δήμου Καστοριάς , μετά τη λήξη της  εκδήλωσης .
  • Πλοιάριο «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ»
Επιβίβαση από την περιοχή του Σταυρού (περιοχή Rouayal )  και αποβίβαση στην Μαυριώτισσα  Ώρα Δρομολογίου 19 : 15μ.μ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Καστοριάς : 2467029630 /2467022655 / 2467028999 .
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια