ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΣΕΓ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ KOPENHAGEN FUR

Αρχική » Διάφορα » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΣΕΓ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ KOPENHAGEN FUR

Oh! Αυτά είναι καλά νέα για τη γούνα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΣΕΓ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ KOPENHAGEN FUR

Η ιστορία της ελπιδοφόρας συμφωνίας, ξεκίνησε από το 2012. Τότε, ο ΣΕΓ και η δραστηριότητες του έμπαιναν στο μικροσκόπιο της μεγάλης εταιρίας δημοπρασιών της Δανίας. Μετά από αρκετά και
ενδελεχή στάδια ελέγχου, το αποτέλεσμα ήταν να κλειστεί συμφωνία στρατηγικής σημασίας ανάμεσα
στους δύο φορείς με στόχο την προώθηση της Ελληνικής γούνας ως μέρος της γενικότερης στόχευσης των Δανών για come back της γούνας στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Πρώτα βήματα αυτής της τεράστιας σημασίας συνέργειας, είναι:ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ 

1.Επίσκεψη κλιμακίου της Kopenhagen fur στην Καστοριά στα τέλη Ιουλίου, για επιλογή γουναρικών μετά από δειγματισμό (10 κομματιών αρχικά-ένα από κάθε επιχείρηση) των μελών του ΣΕΓ.
Τα συγκεκριμένα γουναρικά θα αγοραστούν και θα προωθηθούν ως μοντέλα για παραγγελίες σε Σκανδιναβικές και άλλες Ευρωπαϊκές μπουτίκ.Η δράση αυτή θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την περαιτέρω διαβάθμιση και ανάπτυξη της εισαγωγής της Ελληνικής γούνας στην εμπορική γεωγραφία της γηραιάς ηπείρου. Τα γουναρικά θα προωθούνται ως Ελληνικά προϊόντα  με την ετικέτα πιστοποίησης Greek fur και η Kopenhagen fur θα εγγυάται την προώθηση, την ακέραιη πληρωμή των συναλλαγών, και την επιβολή mark up στις Ευρωπαϊκές μπουτίκ οι οποίες θα αναλαμβάνουν ευθύνη για την τήρηση μαρκέ ανώτατων τιμών έτσι ώστε να προστατεύεται η ομαλή λειτουργία και συνέχιση των πωλήσεων της Ελληνικής γούνας.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

2.Σύσφιξη των σχέσεων και υποστήριξη της έκθεσης του ΣΕΓ στην Αθήνα με την Kopenhagen fur, η οποία θα συνεχίσει την πολιτική προώθησης των Ελληνικών γούνινων εκθεμάτων της Fur Excellence in Athens προς τις Ευρωπαϊκές και όχι μόνο αγορές.Και πάλι θα ισχύουν οι ίδιες εγγυήσεις για συναλλαγές και κανόνες αυτών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΥΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

3.Ένταξη των προϊόντων της Ελληνικής γουνοποιίας σε γιγάντιες διαφημιστικές καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες της μεγάλης εταιρίας δημοπρασιών σε ολόκληρη την Ευρώπη.Επιτέλους διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως γούνα δεν είναι μόνο οι εκθέσεις και οι πολιτικές μερικών βολεμένων χαρτογιακάδων ή πολιτικάντηδων μελών διοικητικών συμβουλίων. Επιτέλους φαίνεται πως αντιλαμβανόμαστε πλέον την αξία της ουσιαστικής εξωστρέφειας και των διαδικασιών δημιουργίας brand name. Και προσέξτε όλο αυτό με τον όρο ότι οι προαναφερόμενες ενέργειες αφορούν γουναρικά με την ετικέτα greek fur και όχι ιδιωτικά labels που εκμεταλλεύονται για ίδιο όφελος πόστα και οφίτσια.Ο ΣΕΓ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Πρέπει να τονίσουμε και μια ακόμη επιτυχία του ΣΕΓ. Οι προοδευτικοί γουναράδες, εξασφάλισαν συμμετοχή στο συνέδριο γούνας της Κινεζικής ομοσπονδίας γούνας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.Αποκλειστικοί εκπρόσωποι της Ελληνικής γούνας στο συνέδριο αυτό θα είναι ο ΣΕΓ και τα μέλη του στα οποία δίνει την ευκαιρία να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του συνεδρίου που έχει ως κεντρικό σκοπό εκτός των άλλων να προωθήσει την αποδέσμευση του κλάδου της Κινεζικής γουνοποιίας από τον ακραίο κρατισμό.

Αυτά προς το παρόν…Έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις και άλλα επίσης ενδιαφέροντα…

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια