Η απάντηση στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Κάστορα Σάββα Παπαδόπουλου από το “Kastoria-fc” - OlaDeka

Η απάντηση στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Κάστορα Σάββα Παπαδόπουλου από το “Kastoria-fc”

Η απάντηση στις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Κάστορα Σάββα Παπαδόπουλου από το “Kastoria-fc”
Σήμερα θα δώσει συνέντευξη τύπου για το ίδιο θέμα ο Παναγιάτης Ουσταπασίδης
Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής του Κάστορα κ. Σάββας Παπαδόπουλος, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στα

τοπικά Μ.Μ.Ε και τον γραπτό τύπο, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που παραχωρήθηκαν ύστερα από αίτηση του κ. Παπαδόπουλου για τις ανάγκες της συνέντευξης. Αυτή την έκπληξη, δεν την προκάλεσε ο συμπαθής Σάββας, μόνο στο φίλαθλο κοινό της Καστοριάς, αλλά και στην ιστοσελίδα μαςwww.kastoria-fc.com, που, ειλικρινά, απογοητευτήκαμε από τα λεγόμενα του.

            Δεν θα γυρίσουμε σε καμιά περίπτωση στα παλιά, ούτε θα συμφωνήσουμε βέβαια, σε αυτά που μας μετέφεραν πολλοί φίλαθλοι από την Καστοριά, ότι ο μόνος που δεν δικαιούται να ομιλεί για την Καστοριά, είναι ο Σάββας Παπαδόπουλος, γιατί αυτός και οι συμπαίκτες του, πριν πολλά χρόνια, απέτυχαν να οδηγήσουν την ομάδα μας στην Α΄Εθνική, στο περίφημο ματς με την Καλλιθέα, “στιγματίζοντας” πολλές γενεές Καστοριανών φιλάθλων. Πιστεύουμε, όμως, ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάζει πρώτα “τα του οίκου του” και μετά τους άλλους. Και σίγουρα, το σπίτι του Σάββα Παπαδόπουλου, εδώ και πολλά χρόνια είναι αλλού και δεν το λέμε αυτό, υποτιμητικά.
Δυστυχώς, ο Σάββας Παπαδόπουλος εκτέθηκε σε άτομα που είναι γνώστες της κατάστασης στην Καστοριά, τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε στην συνέντευξη του ότι ο Αχιλλέας Σταμούλης κάτι προσπάθησε να κάνει, αλλά δεν είχε τους σωστούς συνεργάτες, στο θέμα της συγχώνευσης ή της συνένωσης, όπως προτιμά να λέγει.
Προφανώς, ο κ. Παπαδόπουλος, που δεν αμφισβητούμε τις αγνές προθέσεις του, ή είναι πλήρως ανενημέρωτος, ή έχει πάθει παροδική απώλεια μνήμης.
Δε γνωρίζει ή δεν θυμάται ο Σάββας Παπαδόπουλος το βράδυ της 20ης Μαΐου 2010, ότι ο κ. Δαμιανός Δέλλιος τηλεφώνησε στον κ. Σταμούλη, ο οποίος πριν από λίγη ώρα είχε αναλάβει την Καστοριά και του πρότεινε να μην ανακοινώσει το Δ.Σ, παρά να υπάρξει μία συνάντηση με τον κ. Μπαχαδέρογλου, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο μίας συνένωσης; Και ότι εκείνος με στόμφο και ύφος “χιλίων καρδιναλίων” απάντησε αρνητικά;
Σίγουρα αυτό που δεν μπορεί να γνωρίζει ο Σάββας Παπαδόπουλος είναι ότι τουλάχιστον τρεις φορές ο κ. Χριστόπουλος, στη διάρκεια της συνάντησης αυτής, ρώτησε με αγωνία και ενδιαφέρον για το αν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουν με τον κ. Μπαχαδέρογλου, παίρνοντας σαν απάντηση από τον κ. Αχιλλέα Σταμούλη, το υποτιμητικό και ειρωνικό μειδίαμα, καθώς και άλλα “γαλλικά”, για το πρόσωπο του προέδρου του Κάστορα.
Δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται ο Σάββας Παπαδόπουλος το καλοκαίρι του 2011, στην καφετέρια του, την συνάντηση που είχε ο κ. Μπαχαδέρογλου, με τον κ. Χριστόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τις δύο προτάσεις που είχε κάνει στον κ. Σταμούλη, για να βγει η ποδοσφαιρική Καστοριά, από την κρίση, τις οποίες ο κ. Σταμούλης απέρριψε ασυζητητί και μετά βδελυγμίας;
Τι θυμάται ο Σάββας. Παπαδόπουλος; Ότι ο συνήθως ευρισκόμενος στο τσακίρ κέφι κ. Σταμούλης, βλέποντας το αδιέξοδο που είχε μπροστά του από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του και την αλαζονεία του, πήγε στον κ. Μπαχαδέρογλου τον Ιανουάριο του 2012 και τον πίεσε επανειλημμένα, για να πάρει την Καστοριά; Και ποιά ήταν η αντίδραση του κ. Μπαχαδέρογλου και η συμπεριφορά του προς την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς; Να δεχθεί το “δώρο” του κ. Σταμούλη,(που σημειωτέον δεν είχε από την Γ.Σ. του συλλόγου κάποια εξουσιοδότηση), σαν ένα κουτί γλυκά για την γιορτή του. Και γιατί ο κ. Μπαχαδέρογλου βιάστηκε να συμφωνήσει τόσο γρήγορα; Γιατί, εφόσον είχε τις άριστες προθέσεις για την Καστοριά, δεν ζήτησε από τον κ. Σταμούλη την σύγκληση της έκτακτης Γ.Σ. του συλλόγου μας, όπου θα παρουσιαζόταν και θα εξηγούσε τους στόχους και το όραμα που είχε για αυτήν; Και φυσικά, αν έπειθε για τις αγνές και άδολες προθέσεις του θα την έπαιρνε, ενώνοντας όλη την Καστοριά και όχι διχάζοντας την, με την συμπεριφορά του. Κανένας δεν έχει προσωπικά με τον κ. Μπαχαδέρογλου και δεν υπάρχει καμιά προσωπική κόντρα. Απλά, ο κ. Μπαχαδέρογλου με συμπεριφορές, όπως η προαναφερθείσα, χάνει ολοένα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της πόλης και φυσικά αποκλειστικά υπεύθυνος είναι μόνο ο ίδιος, αφού κατορθώνει να ελαττώνει από μόνος του, ακόμη και τους υποστηρικτές του.
Και αντί ο τιμητής της Καστοριάς Σάββας Παπαδόπουλος να στραφεί εναντίον του κ. Μπαχαδέρογλου, για αυτή του τη συμπεριφορά, αλλά και εναντίον όσων τον ενεθάρρυναν να πράξει με τον τρόπο αυτόν που έπραξε, γιατί όπως πολύ σωστά λέγει στην συνέντευξη του “μιλάμε για την Καστοριά και όχι για κάποιο χωριό”, του φταίνε όλοι οι άλλοι. Του φταίνε οι άνθρωποι που έβαλαν τους ίδιους τους τους εαυτούς πάνω από όλους και όλα για την Καστοριά. Και γιατί ο ίδιος, αν δεν συμφωνούσε με τις ενέργειες του κ. Μπαχαδέρογλου, δεν διαχώρισε τη θέση του; Και γιατί δεν βγήκε να κάνει αυτή του την συνέντευξη τύπου, ένα με δύο (1-2) χρόνια, πιο νωρίς;
Μπορεί, ο Σάββας Παπαδόπουλος, ακριβώς, να μας πει που ακριβώς προσπάθησε και τι ήθελε να κάνει ο κ. Σταμούλης; Ήταν επιτυχημένος ο κ. Σταμούλης, που αντέδρασε από την πρώτη στιγμή και “σαμπόταρε” την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, από το 2010; Και από την άλλη μεριά αυτή ήταν η επιτυχία του κ. Σταμούλη, ο οποίος, όμως, δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, γιατί δεν είχε καλούς συνεργάτες; Γιατί ο Σάββας Παπαδόπουλος “επαινεί” τον “καταστροφέα” της Καστοριάς, Αχιλλέα Σταμούλη, αυτή την χρονική στιγμή; Τι θέλει να πετύχει με αυτό ο τεχνικός διευθυντής του Κάστορα;
      Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος για πενήντα (50) παράγοντες που πέρασαν από το καλοκαίρι του 2010 από την Καστοριά, καθώς και για εκατόν πενήντα (150) ποδοσφαιριστές. Αν συγκεντρώσει κανείς τον αριθμό των διοικούντων και των ποδοσφαιριστών, σε αυτό το διάστημα, αυτοί ανέρχονται, οι μεν παράγοντες σε τριάντα επτά (37)-εκ των οποίων οι έξη (6) συμμετείχαν στην επιτροπή σωτηρίας, που εμπόδισαν τους κ.κ. Μπαχαδέρογλου και Σταμούλη να “ασελγήσουν” στην Καστοριά- οι δε ποδοσφαιριστές σε ενενήντα (90). Προφανώς ο Σάββας Παπαδόπουλος αναφέρεται σε κάποια άλλη ομάδα, ειδάλλως δεν γνωρίζει να μετράει, κάτι το οποίο δεν θέλουμε να πιστεύουμε.
Βγαίνει και αναφέρεται στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές της Καστοριάς, με υποτιμητικά λόγια. Σάββα Παπαδόπουλε, αυτά τα παιδιά, ξέρεις, τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα της Καστοριάς, ερχόμενα στο τοπικό πρωτάθλημα, μόνο και μόνο για την ιστορία της Καστοριάς, σε αντίθεση με μερικούς άλλους. Και τα κατάφεραν, παρά τις αντιξοότητες και βγήκαν νικητές και κατόρθωσαν να ανεβάσουν, μέσα από τους αγώνες μπαράζ, την Καστοριά, στην Γ΄ Εθνική. Αλήθεια, Σάββα, εσύ θα το έκανες ποτέ αυτό; Εννοώ, για την Καστοριά; Γιατί θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι πολλοί στην Καστοριά θέλουν να σου αφιερώσουν το γνωστό τραγούδι της Μαντούς “Για δες, ποιός μιλάει, εσύ!”
Είναι “έξυπνη” η συνέντευξη σου Σάββα. Η μέθοδος “Μια στο καρφί και μια στο πέταλο” είναι η ιδανική μέθοδος για να προκαλέσει σύγχυση. Μόνο, όμως, σε κάποιους που δεν ξέρουν. Αδιάβαστος πιάστηκες Σάββα Παπαδόπουλε και εκτέθηκες, μια και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και στο θέμα των τιμωριών. Μάθε, λοιπόν, αν δεν το ξέρεις, ή το ξέρεις και κάνεις το κορόιδο, ότι οι έξη (6) βαθμοί αφαιρέθηκαν από την ομάδα την περίοδο 2010-2011, επειδή η Καστοριά αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την προηγούμενη χρονιά. Αλήθεια, εσύ που “κόπτεσαι και ράπτεσαι” για το μεγαλεία της Καστοριάς, που ήσουν; Ήσουν πουθενά παρών, εκείνη την εποχή και δεν το πήραμε χαμπάρι;  Όσον αφορά τους τρεις (3) βαθμούς αυτοί αφαιρέθηκαν από την Καστοριά, για τον ποδοσφαιριστήPentroSylva, του οποίου η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει, πριν ηFIFAδεχθεί από την Ε.Π.Ο., το άρθρο 111, της Ελληνικής νομοθεσίας, που αναφέρει καθαρά ότι”Το αθλητικό σωματείο σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει τις τυχόν ενοχικές ή άλλες υποχρεώσεις της εταιρείας που τέθηκε σε εκκαθάριση”.Για τον λόγο αυτό η Ε.Π.Ο επανέφερε ξανά και την ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης.
Παράλληλα, να σε ενημερώσουμε, αν δεν το ξέρεις, ότι καταλυτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου της 07/01/2013, στο οποίο παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης. Η πρόεδρος του δικαστηρίου απεφάνθη ότι ουδεμία σχέση έχει ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, με την Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ και ζήτησε να μην ξαναενοχληθεί το σωματείο μας.
Δεν θέλουμε να πούμε άλλα, αν και μας δίνεται άνετα η ευκαιρία. Δεν επιθυμούμε, σε καμιά περίπτωση, να ανοίξουμε κόντρα ή κάποιο διάλογο με κανένα.  Όμως, το συμπέρασμα που βγήκε από αυτή τη συνέντευξη τύπου είναι το “Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς”.
Συνέντευξη τύπου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου, που θα δώσει ο πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE LUXURY HOTEL & SPA.
Ο κ. Ουσταμπασίδης αναμένεται να κάνει την δική του τοποθέτηση και να δώσει απαντήσεις, στην συνέντευξη του Τεχνικού Διευθυντή του “Α.Ο. Κάστωρ”, Σάββα Παπαδόπουλου.
      Αναλυτικά, η πρόσκληση που απευθύνεται στα ΜΜΕ έχει ως εξής:
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου, που θα δώσει την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείοESPEROSPALACELUXURYHOTEL & SPA, με αφορμή τα λεγόμενα του Σάββα Παπαδόπουλου, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής του Κάστορα, στα γραφεία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
  kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria