Πρώτο θέμα στη Γερμανία ο Ρέμος με τις σαμπάνιες και τα σχόλια περί Σόιμπλε - OlaDeka

Πρώτο θέμα στη Γερμανία ο Ρέμος με τις σαμπάνιες και τα σχόλια περί Σόιμπλε

Με την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, η γερμανική εφημερίδα «Bild» μιλά για ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για πλούσιους και διάσημους, εκεί όπου ο υπουργός χλευάστηκε με τον πιο άγευστο τρόπο!

Tίτλος: ”Ελληνας τραγουδιστής χλεύαζε τον Σόιμπλε”
Τι απαντά ο τραγουδιστής:

“Εγώ τραγουδάω, διασκεδάζω τον κόσμο, δεν ανοίγω σαμπάνιες κλπ, είμαι ο μέσος Έλληνας” λέει μέσες άκρες στην απάντησή του ο Ρέμος σε όσα γράφτηκαν γι’ αυτόν και για όσα είπε μπροστά στους εκατομμυριούχους της Μυκόνου ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει πρώτο θέμα στη Γερμανία!

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι’ αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Γι΄όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ. Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε».

«Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Schäuble», γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της η εφημερίδα. Μιλώντας για το νησί των Ανέμων που μαζεύει κάθε καλοκαίρι το jet – set, την ελιτ των Ελλήνων επωνύμων που έχουν πολλά χρήματα, ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι που απεικονίζει, όπως αναφέρει, τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ό,τι συνέβη εκείνη τη βραδιά είναι καταγεγραμμένο στο ρεπορτάζ. 1.500 επισκέπτες, οι σαμπάνιες με αριθμούς και κόστος (μέγιστη τιμή 25.000 ευρώ ανά φιάλη – 300 μπουκάλια) και τα λόγια του τραγουδιστή κατά γράμμα.

«Το εκτροχιασμένο πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του το 1990». Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως ότι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα θα πρέπει να ελέγχεται καλύτερα. Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria