Οι “Γουναράδες” πρώτοι στις μεταγραφικές κινήσεις – Ανανέωσε και ο Στάθης Αλεξανδρίδης (ρεπορτάζ – φωτογραφίες) - OlaDeka

Οι “Γουναράδες” πρώτοι στις μεταγραφικές κινήσεις – Ανανέωσε και ο Στάθης Αλεξανδρίδης (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Οι “Γουναράδες” πρώτοι στις μεταγραφικές κινήσεις – Ανανέωσε και ο Στάθης Αλεξανδρίδης (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)
Ιδιαίτερη μνεία στην μεταγραφική κίνηση που παρατηρείται στην Καστοριά, γίνεται από τα ΜΜΕ τηςπρωτεύουσας, αφού οι “γουναράδες” είναι πρώτοι στις μεταγραφικές κινήσεις, αφήνοντας μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση την μεγάλη

Α.Ε.Κ.

            Κι ενώ όλη η Ελλάδα μιλάει για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Καστοριά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα χρονιά, στην ακριτική πόλη υπάρχουν κάποιοι που σπέρνουν “ζιζάνια” και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την αμαυρώσουν. Ορισμένοι στην Καστοριά είναι αμετανόητοι νοσταλγοί του παρελθόντος. Σκαρφίζονται τα πάντα με μοναδικό σκοπό να μειώσουν και να υποβιβάσουν αυτή την όμορφη και ωραία προσπάθεια που γίνεται από τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και την διοίκηση του. Δεν είναι τυχαίες οι εκφράσεις του τύπου “κάνανε την Καστοριά Αλβανία ή που βρίσκει τα λεφτά ο Ουσταμπασίδης και κάνει μεταγραφές κλπ”.
            Κανείς δεν σκέφτεται ή, για την ακρίβεια, δεν θέλει να σκεφτεί τις άριστες σχέσεις που έχει ο πρόεδρος της Καστοριάς με τον ομόλογο του της Σκεντέρμπεου, με αποτέλεσμα να φέρει στην ομάδα νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι, σημειωτέιον, έχοντας μπροστά τους το όραμα της Β΄Εθνικής, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι σαν “θηρία στο κλουβί”, σε αντίθεση με κάποιους Έλληνες, που τους ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό κομμάτι, χωρίς, μάλλον, να έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη, τι σημαίνει, κυρίως, για τους ίδιους η άνοδος της ομάδας στην Β΄Εθνική.
            Επιπλέον, κανείς δεν αναλογίζεται ότι ο πρόεδρος της Καστοριάς έχει δηλώσει, σχεδόν από την έναρξη του περυσινού πρωταθλήματος, ότι θεωρεί τον εαυτό του διαχειριστή και όχι πρόεδρο και μάλιστα διαχειρίζεται τα χρήματα του απλού φίλαθλου, που από το υστέρημα του ενισχύει την ομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο κ. Ουσταμπασίδης αισθάνεται και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, αφού τον δικαίωσε το αποτέλεσμα, που ήταν η άνοδος της Καστοριάς στην Γ΄Εθνική.
            Ακριβώς το ίδιο πράγμα ισχύει και σήμερα. Η προσπάθεια που γίνεται με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν στηρίζεται σε κανένα μεγάλο επιχειρηματία, που όπως λένε ορισμένοι κακεντρεχείς, βρίσκεται πίσω από τον κύριο Ουσταμπασίδη. Στηρίζεται, σε πρώτη φάση, μόνο στις συνδρομές των ατόμων, που γράφονται μέλη στην ομάδα, καθώς και στις πωλήσεις των καρτών διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα. Στόχος της διοίκησης είναι να τελειώσει αρχικά με την εγγραφή των απαραίτητων μελών, όπως ορίζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, περιόδου 2013-2014. Για τον λόγο αυτό έχουν επιστρατευτεί δύο επίλεκτα μέλη της κοινωνίας της Καστοριάς, ο λογιστής Χρήστος Μανώλης, που είναι ο ταμίας της ομάδας και η δικηγόρος Ξανθίππη Μουράτη, που είναι η γραμματέας και νομική σύμβουλος του συλλόγου.     

                                    Ο Χρήστος Μανώλης 
                                 Η Ξανθίππη Μουράτη

 Και οι δύο έχουν επιφορτιστεί το έργο της εγγραφής μελών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, είτε με τον κ. Μανώλη (τηλ: 6945/105-007), είτε με την κ. Μουράτη (τηλ: 6979/294-631), για να εγγραφούν σαν μέλη στην ομάδα  μας. Όπως είναι γνωστό ε εγγραφή κοστίζει εκατόν είκοσι (€120,00) ευρώ και η εξόφληση μπορεί να γίνει, για κάποιους που έχουν οικονομικές δυσκολίες, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ., σε δύο (2) και τρεις (3) δόσεις.
            Παράλληλα, όσοι επιχειρηματίες, θέλουν να βοηθήσουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται, μπορούν επίσης να απευθυνθούν στα δύο προαναφερόμενα άτομα, αφού η Καστοριά δεν είναι μία ιδιωτική ομάδα, αλλά αποτελεί υπόθεση όλων των φιλάθλων του νομού Καστοριάς. Επίσης, στον κ. Μανώλη και στην κ. Μουράτη, μπορούν να απευθυνθούν και άτομα, που βρίσκονται εκτός του νομού Καστοριάς, αλλά είναι φίλα προσκείμενα προς την ομάδα μας.
            Από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει σκοπό, στη συνέχεια, να ασχοληθεί με την προώθηση των καρτών διαρκείας (κόστος €100,00), και με τις διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο, ενώ στα σχέδια της είναι η επίσκεψη, κατ’ ιδίαν, σε ορισμένους επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
            Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, το θέμα Μπορόζη δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού από ότι φαίνεται οι δύο πλευρές “έριξαν γέφυρα επικοινωνίας” και θα επανεξετάσουν το θέμα της συνεργασίας τους.
Ο Στάθης Αλεξανδρίδης ανανέωσε με την Καστοριά
Ο Στάθης Αλεξανδρίδης ανανέωσε με την Καστοριά. Ο “μπόμπερ” της ομάδας μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Καστοριά και την νέα χρονιά, φιλοδοξώντας να ξεπεράσει σε παραγωγικότητα την χρονιά που μας πέρασε και να οδηγήσει την Καστοριά στην Β΄Εθνική.                

    Οι συζητήσεις με τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου μας είχαν αρχίσει, εδώ και αρκετό καιρό, υπήρξε μία συμφωνία κυρίων, μεταξύ του προέδρου κ. Ουσταμπασίδη και του ποδοσφαιριστή, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, αφού ο ποδοσφαιριστής έλαβε και την σχετική προκαταβολή. Στην σημερινή συνάντηση, εκτός του κ. Ουσταμπασίδη και του Αλεξανδρίδη, παρόντες ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μιχάλτσες, ο team manager και σκάουτερ Τάκης Τσιρώνης και ο συμπαίκτης του Αλεξανδρίδη στην Καστοριά και τη νέα χρονιά, Γιώργος Χρήστου.

  Ο Αλεξανδρίδης, είναι γεννημένος στις 23/06/1987, έχει ύψος 1.78 m και βάρος 72 Kgr. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, όχι μόνο της Καστοριάς, αλλά ολόκληρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Καστοριάς, όπου πέτυχε τριάντα τρία (33) γκολ, αλλά και των αγώνων κατάταξης, όπου πέτυχε οκτώ (8) γκολ. Επίσης, στο κύπελλο της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, πέτυχε δύο (2) γκολ.

 Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του, με την Καστοριά, ο Στάθης Αλεξανδρίδης, δήλωσε τα εξής: “

            “Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν συνεχίζει με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, μετά, μάλιστα, από μια πετυχημένη χρονιά, όπως η περυσινή, που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους για φέτος, κάτι που συμβαδίζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι στην Καστοριά δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να ανήκω σε αυτή την ποδοσφαιρική οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδη, αλλά και σε ολόκληρη την διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα μου να πετύχει στους στόχους της”.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria