Ενισχύεται σημαντικά ο ΑΟ Κάστωρ – Δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές - OlaDeka

Ενισχύεται σημαντικά ο ΑΟ Κάστωρ – Δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές

Ενισχύεται σημαντικά ο ΑΟ Κάστωρ – Δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές
Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε ο ΑΟ Κάστωρ ο οποίος το τελευταίο διάστημα με ουσιαστικές κινήσεις κατάφερε να ενισχυθεί σημαντικά.
Συγκεκριμένα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Κοσμίδη και τον κεντρικό αμυντικό Μήνο Φάνη.

Επίσης, με τους ‘’βυσσινί’’ συμφώνησαν ο επιθετικός του Παναργειακού Χρήστος Καλύβας καθώς και ο μεσοαμυντικόςΙωάννης Ιωαννίδης. Τέλος, κάτοικος Καστοριάς έγινε και ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Μπακιρτζής, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ορφέα Σουρωτής
Η ομάδα του ΑΟ Κάστωρ έβαλε στη …φαρέτρα της τους Καλύβα, Κοσμίδη, Μήνο, Μπακιρτζή και Ιωαννίδη, πέντε «εργαλεία» που υπόσχονται να προσθέσουν πολλά «κλικ» στη δυναμική της, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των «βυσσινί» κ. Μπαχαδέρογλου,κ οι κινήσεις που έχει κατά νου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, θα βάλουν αρκετά ακόμη …ράμματα στη γούνα της ομάδας του.
Έτσι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές του προέδρου των «καστόρων» και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θεωρήθηκαν εξαρχής «στόχοι» και, καθόλου απίθανο, το ρόστερ του φετινού Κάστορα να κλείσει σχετικά γρήγορα, εκτός, φυσικά, κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων, που τυχόν να θεωρηθούν «κελεπούρι».
Συνεπώς, οι πρώτες κινήσεις στη μεταγραφική θερινή «σκακιέρα» από πλευράς Κάστορα, θεωρούνται – επί του παρόντος – και ουσίας, αλλά και εντυπωσιασμού!!!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria