Ένα έργο είναι ζωτικής σημασίας υπεγράφη σήμερα στον Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Ένα έργο είναι ζωτικής σημασίας υπεγράφη σήμερα στον Δήμο Καστοριάς

Ένα έργο είναι ζωτικής σημασίας υπεγράφη σήμερα στον Δήμο Καστοριάς
Σύνδεση δικτύων αποχέτευσης Βασιλειάδας, Μελισσοτόπου και Σταυροποτάμου με εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμούΚαστοριάς

Υπογράφηκε σήμερα 1 Ιουλίου 2013, μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη και της αναδόχου εταιρείας «Κοινοπραξία Δεμίρης Φώτιος-Τσιάγγος Αναστάσιος» η σύμβαση εκτέλεσης του έργου <<ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ – ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ >>, συνολικού προϋπολογισμού 2.019.000 Ευρώ.
Με την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιείται η έναρξη των εργασιών του έργου το οποίο έχει ορίζοντα υλοποίησης ενός έτους.
Έργο
Ημερ. Δημοπρασίας
Π/Υ Έργου
Πηγή Χρηματοδότησης
Σύνδεση δικτύων αποχέτευσης Βασιλειάδας, Μελισσοτόπου και Σταυροποτάμου με εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού Καστοριάς
24/1/2013
2.019.000,00
ΠΕΠ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Το έργο είναι ζωτικής σημασίας καθώς επιλύει χρονίζοντα προβλήματα των δημοτών και συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, ενώ παράλληλα στοχεύει να δημιουργηθούν υποδομές οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξυγίανση της Λίμνης Καστοριάς.
Το παραπάνω έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Π Δυτ. Μακεδονίας)».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria