ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ Προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών-Θέμα: Να μην ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στο Δισπηλιό Καστοριάς. - OlaDeka

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ Προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών-Θέμα: Να μην ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στο Δισπηλιό Καστοριάς.

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών-Θέμα: Να μην ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στο Δισπηλιό Καστοριάς.
Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Δισπηλιού Δήμου Καστοριάς, Αμπελοκήπων και Μηλίτσας Δήμου Άργος Ορεστικού, στην Π.Ε. Καστοριάς, μετά την απόφαση των ΕΛ.ΤΑ. για αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος τους στο Δισπηλιό

Καστοριας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και είναι το μοναδικό που εξυπηρετεί και τις τρεις κοινότητες, τις μεγάλες βιοτεχνίες και τις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, τις ανασκαφικές ομάδες και τους χιλιάδες επισκέπτες του Λιμναίου Οικισμού στο Δισπηλιό. 
Επειδή η αναστολή λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ. Δισπηλιού σημαίνει ουσιαστικά το οριστικό κλείσιμο τους, ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Δισπηλιό Π.Ε. Καστοριάς και να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του. 

Οι βουλευτές 
Θεοδόσης Κωνσταντινίδης
Ελένη Γερασιμίδου  
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria