Συνεχίζει το…παιδομάζωμα! - OlaDeka

Συνεχίζει το…παιδομάζωμα!

Συνεχίζει το…παιδομάζωμα!
Άλλες τρεις μεταγραφές έκανε η Καστοριά
Θωρακίζεται στα άκρα της άμυνας η Καστοριά, με την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Χρήστο Χριστοφορίδη και Αναστάσιο Τούλιο.

            Ο Χρήστος Χριστοφορίδης, είναι γεννημένος στις 25/08/1990, έχει ύψος 1.79 m και βάρος 70 Kgr και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Α.Ε. Νιγρίτας, όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια (2011-2013), ενώ έχει αγωνιστεί στον Βισαλτιακό (2010-2011) και του Κάστορα (2009-2010).
            Ο Αναστάσιο Τούλιος, είναι γεννημένος στις 15/04/1994, έχει ύψος 1.75 m και βάρος 70 Kgr και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας. Πέρυσι ξεκίνησε να αγωνίζεται με τα χρώματα του Κάστορα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καστοριάς, ενώ την περίοδο 2010-2011 ήταν στον Κάστορα.
            Μετά την επίτευξη της συμφωνίας τους με την Καστοριά ο Χρήστος Χριστοφορίδης και ο Αναστάσιος Τούλιος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:     

  Χρήστος Χριστοφορίδης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει στους στόχους της, που, από ότι δείχνουν τα πράγματα, είναι μεγάλοι για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο άτομο μου”.ντυπωσιάσει, πριν δύο χρόνια, με την παρουσία του στην Καστοριά, μετά από μιά περιήγηση στην κ΄ρηρ και στον Κάστορα για ένα εξάμηνο, συμφώνησε να έλθει και πάλι στους “γουναράδες”.

 Αναστάσιος Τούλιος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καστοριά, κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπου η ομάδα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, για την εμπιστοσύνη του και υπόσχομαι ότι θα τον δικαιώσω”.
Ο Πέτρος Τάντσης επέστρεψε στην Καστοριά 
            Ο Πέτρος Τάντσης επέστρεψε στο σπίτι του. Ο 22χρονος αμυντικός που είχε εντυπωσιάσει, πριν δύο χρόνια, με την παρουσία του στην Καστοριά, μετά από μια περιήγηση στον Α. Ο. Χανίων και στον Κάστορα για ένα εξάμηνο, συμφώνησε να έλθει και πάλι στους “γουναράδες”.
            Ο Πέτρος Τάντσης, που είναι γεννημένος στις 13/05/1991, έχει ύψος ύψος 1.83m και βάρος 80 Kgr, αναμένεται να απατελέσει  ένα σημαντικό όπλο στην “φαρέτρα” του Πασχάλη Δημητρίου.
 Μετά την συμφωνία του, με την Καστοριά, ο Τάντσης δήλωσε τα εξής:
            ” Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στην Καστοριά. Εύχομαι, τη νέα χρονιά, οι στόχοι της Καστοριάς, που είναι υψηλοί, να πραγματοποιηθούν και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να συνδράμω σε αυτό. Από ότι έχω πληροφορηθεί, έχει μείνει από πέρυσι ο βασικός κορμός, ενώ, ταυτόχρονα, έχουν έλθει στην ομάδα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, που τους αγαπώ και με αγαπάνε. Η Καστοριά για μένα σημαίνει πολλά και ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη μου επιλογή, από όλες τις προτάσεις που είχα”.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria