Μαντζάνας και Σαββαΐδης ξανά στην Καστοριά - OlaDeka

Μαντζάνας και Σαββαΐδης ξανά στην Καστοριά

Μαντζάνας και Σαββαΐδης ξανά στην Καστοριά
ΔΥΟ… ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ «ΓΟΥΝΑΡΑΔΩΝ»
Ακόμη δύο προσθήκες μετρά στο ρόστερ της η Καστοριά εν όψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική. Οι ιθύνοντες των «γουναράδων» ήρθαν σε συμφωνία με δύο παίκτες που έχουν

φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, καθώς για ένα χρόνο υπέγραψαν οι Γιώργος Μαντζάνας (ΦΩΤΟ αριστερά) και Δημήτρης Σαββαΐδης (ΦΩΤΟ δεξιά).

Ο Γιώργος Μαντζάνας είναι γεννημένος στις 21/4/1990, έχει ύψος 1,68 μ. και βάρος 67 κιλά. Ο 23χρονος επιθετικός έχει φορέσει τις φανέλες των Κάστορα, Ερασιτεχνών Άρη, Αστέρα Ρεθύμνου και πέρσι ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Καλλιθέας (ομάδας Α’ τοπικού).
Με δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω και πάλι στην Καστοριά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και όλη την διοίκηση, η οποία έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Το μυαλό μου εδώ και καιρό ήταν μονάχα στην Καστοριά και μόνο για αυτήν ήθελε να αγωνιστώ. Φέτος ελπίζω να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Χαίρομαι που επιστρέφω στον σύλλογο και ακόμα χαίρομαι ότι θα βρω γνωστά σε εμένα πρόσωπα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με εμπειρία και ταλέντο. Τα υπόλοιπα στο… γήπεδο».
Ο Δημήτρης Σαββαΐδης είναι γεννημένος στις 12/01/1993  έχει ύψος 1.75 m και βάρος 65 Kgr.  Πριν να έλθει στην Καστοριά, την πρώτη φορά, είχε αγωνισθεί στον Ατρόμητο Αγίας Παρασκευής και στην Δόξα Τριλόφου, ενώ τα δύο χρόνια που έλειπε από την Καστοριά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Οδυσσέα Κορδελιού.
Από την πλευρά του ο 20χρονος άσος, υπογράμμισε: «Είμαι περιχαρής που επιστρέφω στην Καστοριά, στην οποία ουσιαστικά ξεκίνησε τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα, οι οποίοι στόχοι συμβαδίζουν και με τους δικούς μου. Και μιλάω για άνοδο. Εύχομαι με τη βοήθεια του κόσμου η Καστοριά να επιστρέψει δυναμικά εκεί τους της αξίζει, καθώς είναι μια ιστορική ομάδα που έχει προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και φυσικά τον προπονητή, Πασχάλη Δημητρίου, οι οποίοι έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν να με εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της Καστοριάς».
a-sports.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria