Μαρία Αντωνίου: «Είμαι λαικό κορίτσι» Και η μ@λακί@ πάει σύννεφο... - OlaDeka

Μαρία Αντωνίου: «Είμαι λαικό κορίτσι» Και η μ@λακί@ πάει σύννεφο…

Μαρία Αντωνίου: «Είμαι λαικό κορίτσι» Και η μ@λακί@ πάει σύννεφο...
Ο Διαμαντόπουλος ζει το παραμύθι του, πετάει και καμια…κάπου κάπου, και όλοι μετά τον κάνουν ήρωα σαν να υπνωτίζονται με αυτό που εισέπνευσαν! Και η μ@λακί@ πάει σύννεφο στην χώρα. Σε λίγο θα πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός των αυτιστικών

συμπεριφορών των βουλευτών της Ελλάδας. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος, όλοι κρατούν την ανάσα τους για μια μαύρη επερχόμενη περίοδο( όοοχι αδέρφια, ακόμη δεν ήρθε η κρίση) και οι χρυσοπληρωμένοι αναρχικοί και τα λαικά κορίτσια το παίζουν και χαίρονται! Αρε κακομοίρηδες, το τι σας περιμένει, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σας δεν το χετε δει…


Διαβάστε και τους στίχοι από ένα λαικό κορίτσι τώρα:
Στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο απάντησε η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, η οποίαεκλέγεται στον νομό Καστοριάς, όπως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
“Θεωρώ τον ευατό μου λαϊκό κορίτσι. Επειδή ακόμη κάποιοι ονειρεύονται ραντεβού στα γουναράδικα, ως Ελληνίδα και βουλευτής Καστοριάς, οφείλω να δώσω μια απάντηση. Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε ήσυχους τους γουναράδες. Είναι από τους τελευταίους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας και χρειάζονται την βοήθειά μας” είπε ο κυρία Αντωνίου.
Εκτός αν η συγκεκριμένη αναφορά, υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ, “είναι μια ακόμα κραυγή εκείνων που ονειρεύονται εμφύλιο σπαραγμό, που κινούνται στα άκρα του πολιτικού φάσματος και εξακολουθούν να είναι αγκιστρωμένοι στο παρελθόν και να μιλάνε για εμφύλιο”
“Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να θεωρεί ότι είναι ο Βελουχιώτης του 2013. Το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα δικός τους φίλος το είπε. Τα πράγματα θα μπορούσα να ήταν αστεία, αν δεν ήταν επικίνδυνα . Εκτός αν στον ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζονται πραγματικά για εμφύλιο” επεσήμανε η κυρία Αντωνίου, προσθέτοντας: “Αν όχι τότε πρέπει να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες δηλώσεις”¨.
enikos.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria