Διαμαντόπουλος προς Αντωνίου: Ανιστόρητη, στα όρια της γελοιότητας και με χαμηλό επίπεδο!Και η μ@λ@κί@ συνεχίζει να πάει σύννεφο - OlaDeka

Διαμαντόπουλος προς Αντωνίου: Ανιστόρητη, στα όρια της γελοιότητας και με χαμηλό επίπεδο!Και η μ@λ@κί@ συνεχίζει να πάει σύννεφο

Διαμαντόπουλος προς Αντωνίου: Ανιστόρητη, στα όρια της γελοιότητας και με χαμηλό επίπεδο!Και η μ@λ@κί@ συνεχίζει να πάει σύννεφο
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗ ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ…Α! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 2 CV ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ?
ΑΥΤΑ και… ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ!)
 ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ Η ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!  ΟΙ  ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ… ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ (ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ) ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΗΘΕΝ ΚΟΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΟΤΕ ΤΑ… ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ… »

Ας διαβάσουμε και το δικό σου ποίημα τώρα:



Η προσπάθεια να γαντζωθούν στην εξουσία και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, τους έχει κάνει αδίστακτους
“Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σχολιάσω ομιλία βουλευτή -βουλευτίνας στην ολομέλεια κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου “Φορολογία εισοδήματος επείγοντα μέτρα εφαρμογής και άλλες διατάξεις”.
Η σύνδεση της ρήσης του Άρη Βελουχιώτη προς τους συντρόφους του που χρησιμοποίησα στο λόγο μου – η οποία ήταν μια δήλωση αυτοθυσίας και μια νίκη επί του φόβου για την ίδια την ζωή τους μπροστά στο καθήκον τους για την ελευθερία της χώρας- με τον κλάδο της γούνας, και την θέση του ΣΥΡΙΖΑ επ’ αυτού, κινείται στα όρια της γελοιότητας και στο χαμηλότατο πολιτικό επίπεδο που έχει επιλέξει η κυρία Αντωνίου και είναι αντίστοιχο του κόμματος που εκπροσωπεί.
Αυτό βέβαια είναι επιλογή δική της και σαφώς δικαιούται να την έχει.
Αυτό που δεν δικαιούται να κάνει είναι η παραχάραξη της ιστορίας.
Την ενημερώνω  πως η ανυπέρβλητη και εμβληματική  φυσιογνωμία του  Άρη (συντρόφου του Ανδρέα Τζήμα, “Σαμαρινιώτη” επίσης καπετάνιου του ΕΛΑΣ και τελευταίου αριστερού βουλευτή στον Νομό Καστοριάς έως πριν ένα χρόνο) υπερβαίνει τα όρια της κομμουνιστικής του ιδεολογίας και αποτελεί το σύμβολο του αγώνα ενός ολόκληρου λαού κατά των κατακτητών και των φασιστών.
Θα τη χαρακτήριζα ανιστόρητη καθώς σύνδεσε αυτό το σύμβολο με τον εμφύλιο, η αρχή του οποίου τοποθετείται μετά τον θάνατο του, αλλά πολύ φοβάμαι  πως η δημόσια στήριξη που έλαβε από τον υπεύθυνο Δ. Μακεδονίας του φασιστικού φιλοναζιστικού κόμματος της Χ.Α. έχει και ιδεολογικό υπόβαθρο…
Δυστυχώς η προσπάθεια να γαντζωθούν στην εξουσία και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, τους έχει κάνει αδίστακτους.
Επιδίδονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων, κενό περιεχομένου, την ώρα που η κοινωνία συνεχίζει να δοκιμάζεται σκληρά  μέσα στη μνημονιακή λαίλαπα, που επιβάλλει συνεχώς νέες ανθρωποθυσίες, χωρίς τέλος.”
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria