Ο Τράγκας πάει διακοπές και μας κλείνει το μάτι για αυτά που έρχονται - OlaDeka

Ο Τράγκας πάει διακοπές και μας κλείνει το μάτι για αυτά που έρχονται

Ο Τράγκας πάει διακοπές και μας κλείνει το μάτι για αυτά που έρχονται

Hello brothers,

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Δευτέρα κλείνει για εμένα η ραδιοφωνική σεζόν. Ραντεβού αρχές του Σεπτέμβρη τόσο στον REAL FM όσο και στα τηλεοπτικά δίκτυα που δούλευα.

Το φθινόπωρο εκτιμούν τα πιο έγκυρα διεθνή ΜΜΕ ότι θα έχουμε δραματικές εξελίξεις και ενδέχεται να απαιτηθούν από τους Έλληνες νέες αιματηρές θυσίες με απρόβλεπτες αντιδράσεις. Βέβαια, είμαστε πρωταθλητές στις «ξαπλώστρες» αλλά αυτή τη φορά φοβούνται πραγματικά ότι θα εκραγεί το ηφαίστειο του ευρωπαϊκού νότου.

Ο Σαμαράς φαίνεται ότι έλυσε το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε από την ημέρα που ανέλαβε πρωθυπουργός. Πήρε πρόσκληση να επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο αφού προηγουμένως, λόγω Πούτιν – Μίλερ και GAZPROM, κινδύνευσε να τον εξώσουν βιαίως από το Μαξίμου και ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα επιζήσει εν μέσω θυέλλης που φέρνουν τα μέτρα της τρόικας.

Αύριο Παρασκευή κυκλοφορεί το CRASH και σε αυτό το τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου αποκαλύπτονται όλα εκείνα που ήθελαν να κρύψουν και ο Αντώνης, και ο Βαγγέλης και κυρίως… ο Φανούρης Κουβέλης.

Ομολογώ ότι χρειάστηκε να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να σκεφτούμε αν πρέπει σε τέτοιους καιρούς να δημοσιεύσουμε όλα τα απόρρητα τηλεγραφήματα – εκθέσεις για τον Σόιμπλε, την Μέρκελ και την ηγεσία του CDU. Θα πείτε γιατί χρειαζόταν η βαθιά ανάσα, αφού πρέπει να κάνουμε πάντα σωστά την δουλειά μας. Οι καιροί είναι δηλητηριώδεις, λίαν επικίνδυνοι και κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει σε μια περιοχή που διοικείται πλέον από τους Γερμανούς. Διαβάζοντας την έρευνα αυτή στο CRASH, θα διαπιστώσετε πόσο διεφθαρμένοι και πόσο βρόμικοι είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι εξυγιαίνουν δημοσιονομικά τις ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες στην πραγματικότητα ξεζουμίζουν οικονομικά, συρρικνώνουν από πλευρά εθνικής κυριαρχίας και εισάγουν σε πολύχρονη δουλεία.

Έχω την αίσθηση ότι η συνέντευξη που δημοσιεύουμε του διάσημου Όλιβερ Στόουν περιγράφει με ακρίβεια τον πόλεμο που επικρατεί μεταξύ του ευρωπαϊκού βορρά και των χωρών του νότου.

Στο τεύχος αυτό ο Μάκης Βορίδης επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτοξεύει δηλητήρια κατά του πρωθυπουργού – του σημαντικότερου ιστορικά πολιτικού εχθρού της οικογένειας Μητσοτάκη – και ο Βύρων Πολύδωρας έχει δώσει μια απολαυστική συνέντευξη.

Αξίζει να διαβάσετε ακόμα και τη συνέντευξη που μας έδωσε κορυφαίο στέλεχος της GAZPROM, ο Σεργκέι Κόμλιεφ για το διαγωνισμό της ΔΕΠΑ και το ναυάγιο με τον ρωσικό κολοσσό.

Επίσης θα διαβάσετε τα άγνωστα επεισόδια και τους «καυτούς» διαλόγους που οδήγησαν στο «μαύρο» της ΕΡΤ ενώ ο αρχι – κοριός του 1990, Χρήστος Μαυρίκης αποκαλύπτει ποιοι πολιτικοί είναι και σήμερα όμηροι του παρελθόντος.

Καλό καλοκαίρι, καλή αντάμωση.

Ραντεβού στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria