Εκμεταλλεύονται καταστάσεις για το νοσοκομείο Καστοριάς!! - OlaDeka

Εκμεταλλεύονται καταστάσεις για το νοσοκομείο Καστοριάς!!

Εκμεταλλεύονται καταστάσεις για το νοσοκομείο Καστοριάς!!
Λιγουρεύονται “κλεισίματα” υπηρεσιών ώστε να γίνει μετέπειτα “πλιάτσικο’’

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα Ορίζοντες Καστοριάς, αναφέρθηκε πώς, κάποιο νοσοκομείο γειτονικού νομού έστειλε έγγραφο προς το νοσοκομείο Καστοριάς ζητώντας να παραλάβουν τα μηχανήματα του τμήματος της οφθαλμολογικής , εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν υπάρχει προσωπικό για να τα χειριστεί στο νοσοκομείο Καστοριάς , και να επανδρώσουν με αυτόν τον τρόπο κάποιο κέντρο υγείας του γειτονικού αυτού νομού με τμήμα οφθαλμολογικής και με οφθαλμίατρο.
Η εφημερίδα Ορίζοντες διασταύρωσαν τις πληροφορίες αυτές και επιβεβαιώθηκε από υψηλό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι όντως έχει σταλεί τέτοιο έγγραφο προς το νοσοκομείο Καστοριάς και ότι είναι νόμιμη διαδικασία μεταξύ νοσοκομείων να ζητάνε εξοπλισμό όταν δεν υπάρχει προσωπικό να τα χειριστεί .
Να σημειώσουμε εδώ πώς η διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πηγές δεν θα κάνει δεκτό αυτό το αίτημα του γειτονικού νοσοκομείου αλλά αντιθέτως κάνει προσπάθειες ώστε να αποκτήσει οφθαλμίατρο που τόσο λείπει αυτήν την στιγμή από το νοσοκομείο Καστοριάς για να εξυπηρετεί του Καστοριανούς.
Δηλαδή όπως θα καταλάβαινε και ο απλός πολίτης της Καστοριάς όλοι γύρω μας (έξω από τα όρια του νομού) λιγουρεύονται “κλεισίματα” υπηρεσιών, ώστε να γίνει μετέπειτα “πλιάτσικο’’ σε βάρος της Καστοριάς. Όσο η υποβάθμιση του νομού Καστοριάς συνεχίζεται τόσο ευνοούνται τέτοιες καταστάσεις.
Η εφημερίδα Ορίζοντες θα επανέλθει, στην έντυπη μορφή της, με περισσότερα στοιχεία για αυτήν την αποκάλυψη.
Για τους Ορίζοντες
Σταύρος Ευαγγελίδης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria