Τα νέα της Καστοριάς: Συνεδρίαση του Δ.Σ. – Χορηγοί – Το ρόστερ – Επίσκεψη στο AFKOS GRAMMOS HOTEL - OlaDeka

Τα νέα της Καστοριάς: Συνεδρίαση του Δ.Σ. – Χορηγοί – Το ρόστερ – Επίσκεψη στο AFKOS GRAMMOS HOTEL

Τα νέα της Καστοριάς: Συνεδρίαση του Δ.Σ. – Χορηγοί – Το ρόστερ – Επίσκεψη στο AFKOS GRAMMOS HOTEL
Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς  “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και ώρα 21.00, στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη. Ο

πρόεδρος της Καστοριάς έχει σκοπό να ενημερώσει το Δ.Σ, τόσο για το μεταγραφικό ντελίριο που επικρατεί στην ομάδα, όσο και για τα υποψήφια μέρη προετοιμασίας της Καστοριάς, ενώ θα ασχοληθούν και με τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

            Το καινούργιο Ξενοδοχείο AFKOS GRAMMOS HOTEL RESORT επισκέφθηκαν, στο Νεστόριο Καστοριάς, ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, συνοδευόμενος από την γραμματέα του συλλόγου κα Ξανθίππη Μουράτη. Ο λόγος της μετάβασης τους στο Νεστόριο ήταν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της προαναφερθείσας επιχείρησης, που ξεκίνησε πριν από λίγο να λειτουργεί, με σκοπό να γίνει εκεί ένα κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας. Και οι δύο έμειναν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις και περιμένουν, πλέον, την προσφορά του Ξενοδοχείου, για να καταλήξουν τελικά, αν η προετοιμασία γίνει εκεί, ή σε κάποιο άλλο μέρος, με το Πισοδέρι, την Κορησό και την Κλεισούρα να είναι “συνυποψήφιοι”.
            Στο μεταξύ οι εκκρεμότητες αρχίζουν να λιγοστεύουν στην Καστοριά, αφού σήμερα έλαβαν τις προκαταβολές τους, δια χειρός του Γενικού Αρχηγού Γιάννη Μιχάλτσε, οι Νίκος Μουρζίδης και Χρήστος Σαραφιανός.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι την ομάδα μας θα ντύσουν, φέτος, δύο εταιρίες η PATRICK και η MASS.
            Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία, εκτός απροόπτου, θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.kastoria-fc
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria