Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς-2ο Ανοιχτό Τουρνουά Rapid «Καρδίτσα 2013» - OlaDeka

Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς-2ο Ανοιχτό Τουρνουά Rapid «Καρδίτσα 2013»

Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς-2ο Ανοιχτό Τουρνουά Rapid «Καρδίτσα 2013»
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 96 σκακιστών και σκακιστριών από πολλές διαφορετικές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2013 το 2ο Ανοιχτό Τουρνουά Rapid “Καρδίτσα 2013”. Οι

αγώνες αυτοί, που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Thessalikon Grand” στην πόλη της Καρδίτσας, αποτέλεσαν το αποτέλεσμα της κοινής οργανωτικής προσπάθειας του Φ.Ο. Καρδίτσας, της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων και του Σ.Ο. Παλαμά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, με βάση την ηλικία τους (Α’ όμιλος – άνω των 15 ετών και Β’ όμιλος – κάτω των 14 ετών). Συνολικά διεξήχθησαν 7 γύροι (3 το απόγευμα του Σαββάτου και 4 το πρωί της Κυριακής) με ελβετικό σύστημα κληρώσεων, ενώ τα αποτελέσματα του τουρνουά θα ληφθούν υπόψιν για τις διεθνείς λίστες αξιολόγησης της F.I.D.E. του Αυγούστου 2013.
Στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Α’ όμιλο, πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλειος Τσεκουράς (ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων) με 6,0 βαθμούς, όσους είχε και ο Απόστολος Παπαποστόλου (Φ.Ο. Καρδίτσας) που κατέλαβε τη δεύτερη θέση, μετά την άρση της ισοβαθμίας. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ιωάννης Παπαγεωργίου (Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών) με 5,5 βαθμούς. 
Στον Β’ όμιλο, νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τζιμούλιας (Ε.Σ.Ο. “Επίκουρος” Πολίχνης) με 7,0 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι σκακιστές του Φ.Ο. Καρδίτσας Δημήτριος Μπαλωμένος και Ευθύμιος Σπυρόπουλος με 6,0 και 5,5 βαθμούς, αντίστοιχα.
Στους αγώνες αυτούς -και συγκεκριμένα στον Α’ όμιλο- συμμετείχαν και οι αθλητές του Σ.Σ. Καστοριάς Σάκης Μέλλιος και Θωμάς Δέλλιος, πραγματοποιώντας μάλιστα αμφότεροι αξιόλογη εμφάνιση. Ο Θωμάς Δέλλιος συγκέντρωσε 5,0 βαθμούς και κατετάγη 9ος, ενώ ο Σάκης Μέλλιος με 4,0 βαθμούς κατέλαβε τελικά την 13η θέση, σε σύνολο 45 σκακιστών. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ανά γύρω και οι τελικές βαθμολογίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.chess-results.com” http://www.chess-results.com.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria