TAP: Κόντρα Αντωνίου με Defencenet για τις δυσάρεστες αποκαλύψεις.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? - OlaDeka

TAP: Κόντρα Αντωνίου με Defencenet για τις δυσάρεστες αποκαλύψεις.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

TAP: Κόντρα Αντωνίου με Defencenet για τις δυσάρεστες αποκαλύψεις.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Δείτε το άρθρο του defencenet ΕΔΩ και μετά διαβάστε τι λέει η Μαρία Αντωνίου. Μέρα με τη νύχτα οι πληροφορίες:

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιλογή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη και θα διέρχεται από το έδαφος της
Πατρίδας μας.

Η Ελλάδα μπαίνει στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Σε μια περιοχή και σε μια περίοδο ιδιαίτερης γεωπολιτικής αστάθειας, η Πατρίδα μας καθίσταται παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας.

Η κατασκευή του ΤΑΡ, από το 2014, μια ξένη επένδυση που ξεπερνά τα 1,5 δις €, θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα φέρει φορολογικά έσοδα στα δημόσια ταμεία αλλά και στην τοπική μας οικονομία και θα δημιουργήσει συνθήκες ενεργειακής ασφάλειας.

Παρακολούθησα και παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις από τον Αύγουστο του 2012, όταν ακόμα κάποιοι λοιδορούσαν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, συμμετέχοντας και στην επίσημη αποστολή της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Αζερμπαϊτζάν .

Οι φορείς της Δυτικής Μακεδονίας, έχουμε ήδη αποστείλει επιστολή, από τις αρχές του 2013, για την ανάγκη κατασκευής παράλληλων έργων, που θα επιτρέψουν τον εφοδιασμό της περιοχής μας με φυσικό αέριο από τον διερχόμενο αγωγό.

Είμαι σίγουρη ότι το επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να συζητήσουμε όλα τα θέματα με τους αρμόδιους της κοινοπραξίας για την κατασκευή του ΤΑΡ στην Ελλάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση για την κατασκευή του ΤΑΡ αποτελεί την πιο σημαντική θετική οικονομική εξέλιξη που αφορά τη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια και βέβαια αφορά την Καστοριά, αφού ένα μεγάλο τμήμα του αγωγού διατρέχει την περιοχή μας και από αυτή εξέρχεται στην Αλβανία.

Ασφαλώς πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας εξέλιξη για την Καστοριά αφού η κατασκευή του ΤΑΡ δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση στους συμπολίτες μας, βάζει την Καστοριά στις περιοχές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία του τόπου μας και δίνει και μια αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς που περίμεναν μόνο «δυσάρεστα» νέα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria