Oι πραγματικοί διάλογοι της χθεσινής σύσκεψης των αρχηγών – Φωνές, απειλές και ...αλλαγή πρωθυπουργού - OlaDeka

Oι πραγματικοί διάλογοι της χθεσινής σύσκεψης των αρχηγών – Φωνές, απειλές και …αλλαγή πρωθυπουργού

Oι πραγματικοί διάλογοι της χθεσινής σύσκεψης των αρχηγών – Φωνές, απειλές και ...αλλαγή πρωθυπουργού

Φωνές, απειλές και σαφή υπονοούμενα για αλλαγή πρωθυπουργού, είχε το εκρηκτικό μενού της χθεσινής τετράωρης συνάντησης των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έδειξε να χαμηλώσουν οι τόνοι, ωστόσο οι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν δίστασαν να αντεπιτεθούν. «Το θέμα δεν είναι η ΕΡΤ, ε.ίναι ότι δεν λειτουργείς δημοκρατικά, φέρεσαι αλαζονικά και δεν μας σέβεσαι», φώναζε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τα Νέα, ιδιαιτέρως αυστηρός ήταν και ο Φώτης Κουβέλης. «Δεν δέχομαι μονομερείς αποφάσεις, κι αν υπάρξει αδιέξοδο δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές, μπορούμε να βρούμε λύση και με άλλο τρόπο», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υπαινισσόμενος αλλαγή πρωθυπουργού.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον Γιάννη Στουρνάρα, το νέο «αφεντικό» της ΕΡΤ πια. «Αυτός ο φορέας (σ.σ.: ΝΕΡΙΤ) δεν μπορεί να είναι ούτε το υπουργείο Οικονομικών, ούτε ο στρατός», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας έξαλλος για το e-mail, με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών απειλούσε με κλείσιμο όσους περιφερειακούς σταθμούς αναμεταδίδουν το «πειρατικό» πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria