Και η Lana Del Rey δείχνει το δρόμο στους γουναράδες.Αυτοί, τον βλέπουν?

Αρχική » Διάφορα » Και η Lana Del Rey δείχνει το δρόμο στους γουναράδες.Αυτοί, τον βλέπουν?

Και η Lana Del Rey δείχνει το δρόμο στους γουναράδες.Αυτοί,  τον βλέπουν?

Μήπως να σκεφτούμε λίγο διαφορετικά επιτέλους?Μήπως -λέμε-μήπως οι συγκυρίες είναι τέτοιες που μπορούν να μας κάνουν να στρέψουμε το βλέμμα μας λιγάκι παραπέρα  από τις καθιερωμένες αλλά και μεμονωμένες πρακτικές marketing όπως οι εκθέσεις για 300 χονδρέμπορους που τους

πληρώνουμε και όλα τα έξοδα για να έρθουν στην Ελλάδα?

Αφού έτσι κι αλλιώς στην Καστοριά άλλοι πληρώνουν συμμετοχή στην έκθεση και άλλοι δουλεύουν.Μήπως κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας?
Ο κόσμος ξαναγαπά τη γούνα,Εκμεταλευτείτε το.Στήστε επικοινωνιακή πολιτική πάνω στα νέα δεδομένα.Κάντε επώνυμο προιόν την Καστοριανή γούνα.
Κάντε Fashion Week και καλέστε ένα από αυτά τα αστέρια παγκοσμίου φήμης ή κάτι παραπλήσιο και ανατπύξτε το σιγά σιγά έτσι ώστε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στραφούν στην Καστοριά.
Και αφού δείξετε τα ρούχα σας στην πασαρέλα, μετά προσελκύστε τους επισκέπτες στα μαγαζιά σας.Έτσι κι αλλιώς όλοι έχετε  στόχο να δημιουργήσετε ιδιωτική επιχειρηματική έκθεση -αν δεν είστε ιδιοκτήτης μιας ήδη.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι το επικοινωνιακό όφελος που θα κέρδιζε η Καστοριά και ο κλάδος παγκόσμια. Κάντε προβολή, δημιουργήστε όνομα.Μεγαλύτερο, λαμπρότερο, με ισχυρό positioning στην παγκόσμια αγορά άτρωτο στις κρίσεις.Όσες κρίσεις κι αν πέρασαν, κάποια μερίδα του παγκόσμιου αγοραστικού κοινού, δεν σταμάτησε ποτέ να αγοράζει mercedes και 

Louis Vuitton…Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί? Για τον ίδιο λόγο που ακόμη και όταν εσείς κλαίτε από κάποια κρίση, η Blackglama συνεχίζει ακάθεκτη.Γιατί είναι σταθερή στην άποψη περί επικοινωνίας από την εποχή των φιλμ νουάρ του Αμερικανικού κινηματογράφου όταν δεν της ξέφευγε ούτε μια Star του Χόλιγουντ χωρίς να γίνει μούσα της στα προγράμματα προώθησης…

Τώρα θαυμάστε άλλο ένα παγκοσμίου φήμης αστέρι που παρ ότι τραγουδάει για blue jeans φοράει κατακαλόκαιρο (ημερολογιακά τουλάχιστον) γούνα κατά το ταξίδι της στην Πολωνία.Είναι η Lana Del Rey και μας αρέσει..

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια