Enduro: Αυτοί είναι οι πραγματικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές (φωτογραφίες) - OlaDeka

Enduro: Αυτοί είναι οι πραγματικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές (φωτογραφίες)

Enduro: Αυτοί είναι οι πραγματικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές (φωτογραφίες)
Ο αγώνας της Καστοριάς ήταν ο καλύτερος του φετινού Παγκοσμίου ΠρωταθλήματοςEnduro και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι παράγοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς

και οι team managers των ομάδων.Θέλουν μάλιστα να γίνει πρότυπο των αγώνων από εδώ και πέρα, αρχίζοντας από τον επόμενο αγώνα της Γαλλίας.

Ο αγώνας της Καστοριάς πέτυχε οργανωτικά και σε θέματα ασφάλειας.  Χαρακτηριστικά ανέφεραν στο φούιτ: «Δεν χρειάστηκε ούτε ένα τσιρότο να ξοδευτεί!».
Πέρα από το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της λίμνης, της Ψαλίδας και των γύρω βουνών, ήταν ο τρόπος που οργανώθηκαν οι «πίστες», οι οποίες ήταν εύκολα προσβάσιμες για τους αθλητές, τις ομάδες τους και έτσι με αυτόν τον τρόπο δεν ταλαιπωρήθηκαν καθόλου και απερίσπαστοι από εξωτερικούς παράγοντες έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό μέρος.
Με επιτυχία λοιπόν ήρθε σε πέρας αυτή η πολύμηνη προσπάθεια, καταρχήν δύο ανθρώπων της Καστοριάς του Νίκου Ζουρνατζή και του Γιάννη Γαζέα και μαζί τους μιας ομάδας  30 φίλων που έφεραν σε πέρας το μεγάλο και πολυδιάστατο εγχείρημα.
Στη διάρκεια των αγώνων συνέδραμαν εθελοντικά πάνω από 200 άτομα, τόσο μεμονωμένοι εθελοντές από όλη την Ελλάδα, όσο και οργανωμένα μέλη συλλόγων, όπως η ΕΤΑΚ Καστοριάς, η Ραδιολέσχη Καστοριάς, ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος της Καστοριάς και ο αντίστοιχος του Άργους Ορεστικού, ο LEMAP, ο ΟΔΙΚΟ, ΛΑΜΣ κά.
 Σημαντική ήταν επίσης η προσφορά των χορηγών και των τοπικών φορέων και υπηρεσιών που συνέβαλαν στα μέγιστα.
Με τη συνδιοργάνωση της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς, της Ένωσης Ξενοδόχων Καστοριάς και των αθλητικών σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ.


 Φωτογραφίες : STUDIO TSOLIS

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria