Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθούν στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθούν στο Άργος Ορεστικό

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθούν στο Άργος Ορεστικό
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θέλει να συγχαρεί τον Α.Σ. Άργους Ορεστικού για την άνοδό του στη Β΄ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.
Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η αγωνιστικότητα από την πλευρά των παικτών, του

προπονητή αλλά και της διοίκησης τελικά απέδωσαν, αποδεικνύοντας πως όταν κάποιος είναι προσηλωμένος στον στόχο του  ξεπερνά τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες και ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.

Το γεγονός ότι ο Α.Σ. Άργους Ορεστικού είναι η δεύτερη ομάδα από τη Δυτική Μακεδονία που καταφέρνει να ανέβει στη Β΄ Εθνική κατηγορία καθιστά περήφανο το Δήμο μας αλλά και ολόκληρο το Νομό Καστοριάς. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού θέλουν να ευχηθούν καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια με ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα.

Η εξαιρετική αυτή πορεία του Α.Σ. Άργους Ορεστικού σε συνδυασμό με την επίσης εξαιρετική πορεία του Α.Σ. Παναργειακού που πρόσφατα κατέκτησε το τρόπαιο του κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς αλλά και η πρώτη θέση που κατέκτησαν οι μαθητές του Λυκείου Άργους Ορεστικού στον ετήσιο διαγωνισμό του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα που καθιέρωσε η εκ Κύπρου καταγόμενη οικογένεια Δρ. Ανδρέα Νικολαϊδη, αποδεικνύουν έμπρακτα πως στην περιοχή μας ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθούν προσφέροντας αγωγή και παιδεία στους νέους.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria