Οι παραιτήσεις των περιφερειακών συμβούλων του ν. Καστοριάς αλλάζουν τα δεδομένα. Οι πολίτες ζητούν παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων,δημάρχων βουλευτών (οι οποίοι φυσικά κρύβονται)

Αρχική » Διάφορα » Οι παραιτήσεις των περιφερειακών συμβούλων του ν. Καστοριάς αλλάζουν τα δεδομένα. Οι πολίτες ζητούν παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων,δημάρχων βουλευτών (οι οποίοι φυσικά κρύβονται)

Οι παραιτήσεις των περιφερειακών συμβούλων του ν. Καστοριάς αλλάζουν τα δεδομένα. Οι πολίτες ζητούν παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων,δημάρχων βουλευτών (οι οποίοι φυσικά κρύβονται)

Οι πρώτοι που αντιδρούν σοβαρά δείχνοντας πως δεν ενδιαφέρονται για μισθούς,καρέκλες,εξουσία αλλά βάζουν τα πολύ κρίσιμα κοινωνικά και αναπτυξιακή ζητήματα μπροστά είναι οι δέκα περιφερειακοί σύμβουλοι του ν. Καστοριάς οι οποίοι δήλωσαν πριν λίγο σε έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του Δ. Σαββόπουλου την αγανάκτηση τους με τις αποφάσεις του σχεδίου ΑΘΗΝΑ και 4-5 ακόμη σοβαρά ζητήματα που υποβαθμίζουν ολόκληρο τον νομό.

Την ώρα αυτή σε όλη την Δ. Μακεδονία έχει σημάνει συναγερμός με αυτές τις εξελίξεις. Τηλεφωνικές επικοινωνίες,έκτακτες συναντήσεις,ραντεβού είναι σε εξέλιξη

Θα παραιτηθούμε και οι δέκα αν δεν αλλάξει ΤΩΡΑ η απόφαση του Υπουργείου ώστε να λειτουργήσει η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στην Καστοριά» είναι η απόφαση των Περιφερειακών Συμβούλων

Μετά την παραίτηση των δέκα ( όταν γίνει ) θα πρέπει να αναλάβουν οι επόμενοι, αν αρνηθούν και αυτοί τότε τοπικά θα προκηρυχθούν περιφερειακές εκλογές. Δείτε ποιοι είναι οι επόμενοι Π.Σ που θα καλεστούν να αναλάβουν μετά τις παραιτήσεις των δέκα :

Ομάδα ΔΑΚΗ :

Ανανιάδης Χρυσόστομος
Διαμαντίδου Νίκη
Ευαγγέλου Αχιλλέας
Ζήλας Μιχαήλ
Θεοχάρη Όλγα,
Κουλησιάνη Σοφία
Μπάσιος Αθανάσιος

Ομάδα ΠΑΠΑ’Ι’ΟΡΔΑΝΙΔΗ :

ΑΔΑΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΓΚΙΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

ΓΚΟΥΠΙΔΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βέβαια το καταλαβαίνουν όλοι πως δεν πρόκειται να δεχθεί να αναλάβει κανείς γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξουν άλλες εξελίξεις με τέτοιο διαμορφωμένο κλίμα και τέτοια αδικία που έχει υποστεί ολόκληρος ο νομός.alphafm

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια