Θρήνος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ”Έφυγε” από τη ζωή ο Αναστάσιος Νείρου - OlaDeka

Θρήνος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ”Έφυγε” από τη ζωή ο Αναστάσιος Νείρου

Θρήνος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ”Έφυγε” από τη ζωή ο Αναστάσιος Νείρου

Θρήνος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς «ΚΑΣΤΟΡΙΑ», αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Αναστάσιος Νείρου,
έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στην λύπη και στο πένθος, όχι μόνο την οικογένεια του και τους οικείους του, αλλά και ολόκληρο τον νομό Καστοριάς. Φτωχότερη είναι από χθες η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, αφού έχασε ένα σπουδαίο μέλος της και φανατικό υποστηρικτή της, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, παρότρυνε τους Καστοριανούς να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Ο Νείρου, που “έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής στην εποχή του. Ήρθε στον Αρη Καστοριάς από την ομάδα του Παπάφη και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καστοριάς, μετά την συγχώνευση. Αγωνίσθηκε στην μεσαία γραμμή, ήταν ένας ποδοσφαιριστής πληθωρικός με αμυντικά και οργανωτικά χαρίσματα, ενώ αξέχαστες θα μείνουν οι φοβερές εκτελέσεις φάουλ, που ανάγκαζαν, στις περισσότερες των περιπτώσεων, τους αντίπαλους τερματοφύλακες να μαζεύουν τη μπάλα μέσα από τα δίχτυα τους.
Με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας προσέφερε τις υπηρεσίες του από την θέση του παράγοντα, ενώ όπως προείπαμε δεν σταμάτησε μέχρι την τελευταία του στιγμή να «φωνάζει» στους Καστοριανούς φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα.
Η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα ολόθερμα της συλλυπητήρια προς τους οικείους και φίλους του “αποδημήσαντα” παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας.
«Καλό Παράδεισο, Τάσο κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria