ΚΑΣΤΟΡΙΑ:«ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:«ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:«ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ»
Το ΚΠΕ Καστοριάς, στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την

Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, οργανώνει ημερήσια εκδήλωση με τίτλο: «Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον» για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που θα συνοδεύονται από τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας (παππούδες και γιαγιάδες).

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 8/6/2013 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του Δήμου Καστοριάς που περιβάλλει το ΚΠΕ Καστοριάς με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. 
Συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από το 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο Νηπιαγωγείο Καστοριάς, το Νηπιαγωγείο Πολυκάρπης, το Νηπιαγωγείο Μαυροχωρίου, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς καθώς και όλα τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Καστοριάς.
Στην εκδήλωση θα υλοποιηθεί σειρά δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που θα εμπλέκουν τους μικρούς μαθητές και τους συγγενείς τους τρίτης ηλικίας σε περιβαλλοντικά θέματα με αναφορά στη λίμνη της Καστοριάς, στο περιβάλλον γενικότερα και στην ανακύκλωση. Συνολικά για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων θα συμμετέχουν μαζί με την Π.Ο. του ΚΠΕ Καστοριάς 23 εκπαιδευτικοί. 
Στους μικρούς μαθητές θα δοθούν αναμνηστικά της ημέρας, που θα κατασκευάσουν μόνοι τους με τη βοήθεια των συγγενών τους της τρίτης ηλικίας.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Καστοριάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria