Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος συμφώνησε με την Καστοριά - OlaDeka

Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος συμφώνησε με την Καστοριά

Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος συμφώνησε με την Καστοριά
“Σεφτέ” στις συμφωνίες, έκανε ο πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, αφού συμφώνησε με τον ένα από τους αρχηγούς της Καστοριάς, στην περσινή περίοδο, τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο. Οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση, όπου ο ποδοσφαιριστής

εξοφλήθηκε τα περσινά δεδουλευμένα, ενώ συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Καστοριά για την καινούργια περίοδο.

Με την συνάντηση Ουσταμπασίδη-Αναγνωστόπουλου αρχίζει, πλέον, ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές, που ήταν στο περσινό ρόστερ και οι οποίοι θα συναντηθούν, εντός των προσεχών ημερών, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη.
Μετά τη συμφωνία ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος δήλωσε τα εξής:
“Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που συνεχίζω στην Καστοριά. Υλοποιήσαμε πέρυσι ένα μεγάλο όνειρο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά η επιμονή, η υπομονή και το πείσμα όλων μας, έφερε την άνοδο στης ομάδας μας στην Γ΄Εθνική. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι, τόσο το πάθος του προέδρου μας, όσο και των υπολοίπων που θα ανήκουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, να μας χαρίσει και φέτος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, νέες επιτυχίες και στιγμές χαράς”.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος θα είναι μαζί με τον Διονύση Λίτσκα, υπεύθυνοι των ακαδημιών της Καστοριάς, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα με το σκεπτικό της νυν διοίκησης που είναι να πλαισιωθεί η ομάδα μας, σιγά-σιγά, από τα δικά της παιδιά.
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria