ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Ο Δήμος Καστοριάς συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, συγκρότησε την πενταμελή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς,σύναψε συμβάσεις με δύο ιδιώτες κτηνιάτρους οι οποίοι, σύμφωνα με τις μηνιαίες καταστάσεις τις οποίες υπέβαλλαν στον Δήμο, έχουν προβεί μέχρι σήμερα στον αντιλυσσικό εμβολιασμό σε περίπου 1200 αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα,
προέβη, με την συνδρομή της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών οι εγκαταστάσεις θα είναι κατάλληλες για την φιλοξενία 30 αδέσποτων ζώων (σκύλων ή 2 ισοδύναμα) με την δημιουργία κατάλληλων χώρων, με σκοπό την φιλοξενία, την στείρωση, τον εμβολιασμό και την επανένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον.

Αποτέλεσμα όλων των προαναφερομένων ενεργειών είναι ο Δήμος Καστοριάς να εναρμονιστεί με τις διατάξεις του ν. 4039/2012 και να υποβάλει την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, στην Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, φάκελο του προς αδειοδότηση καταφυγίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria